• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    PALEONTOLOG: Krumlov je v tomhle dost napřed no :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    FRK_R23: mě stačí klasické nepovolování plastových oken. na obyčejným baráku z padesátých let.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ADAMFC: no to by bylo petic, kdyby šlo o automobilovej provoz, žejo, přitom železnice mě dokáže srát neskutečně, tramvají počínaje vlaky konče.
    FRK_R23: bavil jsem se s někým z českýho krumlova a říkal, že u nich jsou památkáři na pohodu. to víš praha musí bejt extra :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KARLOSK: Současná podobna památkové péče v Praze je turbo brzda. Jejich pravomoce jsou taky totálně mimo, viz stromy na Mariánském náměstí. Parta zmrdů.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    I tady se vyjádřím :D
    Zbourat okamžitě se všema těma debilníma památkářema co brání v jakémkoliv rozvoji. To dopadne jak s Libeňákem.
    Věřím, že jsou mezi památkáři i inteligentní lidé, ale tihle "nebourači" ...
    ASHLEY
    ASHLEY --- ---
    Nebylo těch důkazů, že gentrifikace nemá stinné stránky, kolegové, už dost?
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    ENDER: no a hlavně teda co chudáci ty lidi, co bydlej pak kolem tý trati dál. Tady jsou namalovaný troje koleje, víš jak se tam zvýší provoz??

Další podobný téma, tentokrát chudáci v Nebušicích budou mít víc letadel zde: [CEEFA @ PRAHA 6 (nejlepší místo mezi nebem a zemí)]
    ENDER
    ENDER --- ---
    THAIGRR: Jezisi, ja doufam, ze ho nezbouraji, to je technicka pamatka. Vlaky nepotrebujeme, most je dulezitejsi!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    THAIGRR: je to rozhodne dobre, ten starej rezavej jednokolejnej kram po 150 letech jaksi uz nestacil pozadavkum na zeleznici dopravu v 21.stoleti.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    THAIGRR: Nedavno se resilo v [Doprava v Praze] pry je to taky spatne!
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    a že se bude stavět novej železniční most na Výtoni už jste slyšeli?

ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    FRIZER: a víš, že žijeme v zastupitelský demokracii, kde když radnice dělá něco blbě, tak je můžeš měnit? Problém neni v radnice a úřednikach. Problém je, že na to lidi serou, nechávaj to na ostatních a pak se diví, co jim vyrostlo za barákem. Nikdo npřece nemáme čas a chuť se špinit nějakou politikou, tak se pak neni co divit, že tam jsou lidi, co maj nějakej záměr a když jim nikdo neoponuje, tak ho prostě protlačí.

Možná by bylo dobrý zkusit vstoupit do nějaký strany a vidět, jak je lehký to zastupitelstvo ovlivňovat. Na P4 je součástí rady třeba Top 09, která má v Praze cca 700 členů v 15 organizacích. To je cca 45 na jednu organizaci. Pak se to ještě rozpadá dál na další buňky. Takže počítam, že tam, co spadaj Nusle, bude tak 15 členů, aktivních bude 10 a z toho 2 budou fakt něco řešit. Takže je potřeba si najít agendu a bavit se 2 lidma, aby se člověk dostal do oběhu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRIZER: Možná proto už nejsou na Letný :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    FRK_R23: Ti Nusle obklopuji. Zabrali si Pankrac, Brumlovku a Budejovickou.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: A to bydlim na Letné:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tyvole a nejsou náhodou hipsteři už léta pasé? Trochu mi to připadá jako nadávat na yuppies...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SILVESTRAGON: Tak šup do Karlína! :D
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    KARLOSK: Pozdě, už jsem tu přes deset let :))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Jsem pro "opravu" Nuslí, sám tu bydlím, ale taky tu nechci žádný hipsterský trendy zmrdy.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPIKE411: Souhlas...to je prave priklad Nuselskeho pivovaru...developer to prestavel na byty za cenu nesmyslu. Vse nove, asi i krasne...jenze...na co. Propagacni materialy nebyly o zivote Nusli, ale jak je paradni ze je kousek Naplavka wtf. Ale ja jim to preju, krizovatka na Otakarovy vecne blokla, autem se dostava odevsad na hovno. Preplnene tramvaje kazdy vecer z Ipaku a Karlaku svazejici lidi do doliku. Folimanka je ted supr, ale park u Fidlovacky je porad mladejch toluenaku. Vsechny tyhle stare haly, nadrazi atp by mesto mohlo vyuzit jinak nez to prdnout prvnimu manikovi s nejvic naditym kufrikem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam