• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Něco se mi od nej líbí něco ne. Zrovna Kafka je (byl) dcl oblíbený. Letadla aka motýle mi nevadí, vic mi vadi zakopavat na tom blbem rohu o fotici lidi. Kůň vzhůru nohama je skvelej...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: zajimavej rozhovor, diky. Jeho dila moc nemusim - prekvapilo me, ze i kdyz je odpurce megalomanismu v politice, tak jej vlastne v umeni provozuje, vnimam ty jeho veci jako takovy ty sovetsky hruzy - ale jinak mi jeho nazory zas tak sileny neprijdou. Ale chapu ze mnoho lidi neni schopny odlisit obsah a formu projevu a zustanou viset na ty forme.
    NJAL
    NJAL --- ---
    TAMARIX: Jojo. Jeste jsem zazil starou stanici Narodni trida, to tam bylo alespon jakesi nebe, ted si pripadam jako na dne kanonu, ktery hloubila reka milion let. :-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    ILTU: : Já se zase pořád nedokážu smířit s Qadriem. Pořád mám pocit, že ten barák je tam strašně napasovanej a pocitivě na mě jakoby padá..
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ILTU: ja to nerikam kvuli jeho umcu. To se tak seslo.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    MATEEJ:

A dávalo by mu smysl i připojení USA ke Kanadě?

Sorry za OT, ptám se pro kamarádku.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ILTU: Možná si to nezasloužil jen kvůli těm dílům.

David Černý: Připojení Kanady k USA mi dává smysl - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/xman/rozhovory/david-cerny-trump-rusko-amerika-evropa-umeni-new-york.A250409_161903_xman-rozhovory_vals
    ILTU
    ILTU --- ---
    GIRAFFKA: Mno. Říkat umělci debil jenom proto, že se mi nelíbí jeho díla, je poměrně odvážné.
    (A aby nedošlo k mýlce, je v pořádku, že se ti nelíbí, každý má jiný vkus.)
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    SEJDA: mimina co dostali cihlou jsou dobrý
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: budou hybat kridlami, coz by u tanku, kdyby hybal jenom hlavni, pripominalo erekci, ale protoze to vlastne potom bylo jenom torzo tanku, tak to pripominalo prdel.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: a debilni. Na debilni jsi zapomnel.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: je to fialovejsi nez ruzvy tank.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: jiste. Je to i lepsi, nez mit napriklad paradentozu. Nebo gangrenu. Ale ne o moc.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: nejsou to motyle ale letadla ceskych letcu RAF, kteri se podileli na obrane Britane pred nacistickym Nemeckem .. nejsou, ale mohli by byt, kdyby to nebyly sochy :D
    Nicmene to je urcite lepsi nez batolata s cihlou v oblicejicku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ILTU: motyle nebrat. Chapu,ze nekdo nerad krabice, ale krabice s motylema...je proste krabice a na ni motyle. Kycovity. Od debila, kteryho zacina byt vsude az dost plno.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ILTU: kdyz se to postavilo tak jsme zrovna studovali a ta nekompromisnost se nam libila - dokonce existovalo adjektivum „majozni“ stavba. Dnes to s odstupem vnimam taky trochu min nadsene i kdyz ten koncept obecne porad ma svoji kvalitu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mám problém s tou plnou stěnou směrem do Spálený. To je prostě v ulici v centru města zvěrstvo.
    A vevnitř jsem taky ještě po rekonstrukci nebyla.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ILTU: Dřív jsem tam nakupovala casto. Hlavně vyuzivala Tesco na nákupy cestou z Práce, protože, az na Albert a Billu z Miraku na Břevnov nic nepotkám. Od rekonstrukce jsem doteď jsem uvnitř nebyla, zevnejsek mi nijak nevadí, ani nenadchnul. Interiér soudit nemůžu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Pánbu zaplať aspoň za ty motejly... 😊
    SITH
    SITH --- ---
    Havelské třžiště, Praha

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam