• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: je to fialovejsi nez ruzvy tank.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SEJDA: jiste. Je to i lepsi, nez mit napriklad paradentozu. Nebo gangrenu. Ale ne o moc.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    GIRAFFKA: nejsou to motyle ale letadla ceskych letcu RAF, kteri se podileli na obrane Britane pred nacistickym Nemeckem .. nejsou, ale mohli by byt, kdyby to nebyly sochy :D
    Nicmene to je urcite lepsi nez batolata s cihlou v oblicejicku.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ILTU: motyle nebrat. Chapu,ze nekdo nerad krabice, ale krabice s motylema...je proste krabice a na ni motyle. Kycovity. Od debila, kteryho zacina byt vsude az dost plno.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ILTU: kdyz se to postavilo tak jsme zrovna studovali a ta nekompromisnost se nam libila - dokonce existovalo adjektivum „majozni“ stavba. Dnes to s odstupem vnimam taky trochu min nadsene i kdyz ten koncept obecne porad ma svoji kvalitu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mám problém s tou plnou stěnou směrem do Spálený. To je prostě v ulici v centru města zvěrstvo.
    A vevnitř jsem taky ještě po rekonstrukci nebyla.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ILTU: Dřív jsem tam nakupovala casto. Hlavně vyuzivala Tesco na nákupy cestou z Práce, protože, az na Albert a Billu z Miraku na Břevnov nic nepotkám. Od rekonstrukce jsem doteď jsem uvnitř nebyla, zevnejsek mi nijak nevadí, ani nenadchnul. Interiér soudit nemůžu.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Pánbu zaplať aspoň za ty motejly... 😊
    SITH
    SITH --- ---
    Havelské třžiště, Praha

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CHER: Ano. Děkuji za doplnění.
    CHER
    CHER --- ---
    MICHELLEDANIELS: to bude asi tohle?
    Pražské příběhy - Křižovatka Národní třídy a Spálené s...
    https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2205741819579514&id=445889982231382

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: konkrétně dřevěnou stavbu, ktera stala na miste OC Maj v období mezi Slikovo palacem a OC Maj zacatkem 70 let
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jak šel čas na národní - provizorní dřevěnou stavbu jsem nenašla

TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: A přitom by stačilo mít cit pro ironií.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ALEXIS: to by člověk neřek. takový práce. já si holím hlavu jedničkou :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    DIVER: jo, jsou v obálce a možná z nich někdy bude paruka až dopasují odstín z dalších hlav
    Z předchozí várky byla paruka po asi 3-4 letech.
    DIVER
    DIVER --- ---
    ALEXIS: šlo to na paruku někomu nebo to jenom zametli?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TRAGED: ano, Ta ulice je neco uplne jineho a ma to jine duvody toho, aby tam ta trat byla. Ale nehodlam s tebou diskutovat, neverim, ze jsi pro konstruktivni ebatu, jen vykikujes nejaky dolnicky kecy. Nechtel jsem na tebe reagovat, tudiz jsem svuj nazor vyjadril takto. Jako se to normalne dela.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Jedno z vlastní zahrádky

TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUTHLESS: To je zajímavý minusek, na Václavák dobrý, ale Na Příkopy uz ne? Že by dvojí metr na stejné argumenty?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    RUTHLESS: je pravda, ze je to jedna z mala ulic v centru, ktera neni precpana matrjoskama a CBD obchody :) Jinak zahradku tam ma snad jen Duplex bar a Bageterie. Blíž k Republice mela sem tam nejaka restaurace, ale to se taky tuším po covidu obmenilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam