• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    FIFI:
    Pred: srovname vesnice se zemi, zaplavime udoli, budeme vyrabet elektrinu z energie ulozene vo vode. Podolujeme mesta, zpusobime sesuvy a budeme vyrabet elektrinu a teplo z cereho uhli. Vystehujeme lidi z vesnic do sidlist, zpusobime zmeny vodnich rezimu na rozsahlych uzemich, vybudejeme umele kopce vyssi nez cokoli siroko daleko, udelame jamy hluboke a rozlehle, abysme vyrabeli eleltrinu z hnedeho uhli.

Po: Ten solar na strese hyzdi historicky raz vesnice. Ten vetrnik na kopci hyzdi tvar krajiny. To nejsou symboly nasi snahy byt produktivnejsi, zit si lepe, to jsou symboly upadku Zapadu :D
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: Mame ho tu zas 😃

Václav Bartuška: Největší slabinou Evropy je elektřina - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vaclav-bartuska-elektrina-evropa-usa-zelena-politika-uhli.A250504_170558_domaci_vals?zdroj=galerie
    RSZ
    RSZ --- ---
    most přes Kamenici u Spálova

DIVER
    DIVER --- ---
    FIONOR: nejen :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ELIS: jsem pokaždé fascinovaný tím, jak se lidem po tranzici změní úsměv
    ELIS
    ELIS --- ---
    Po: Airyn De Niro, dcera Roberta De Nira
    Před tranzicí: Aaron De Niro, syn

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Rob Irvin, syn Steve Irvina, stejnej krokouš (Murray), stejný místo, o 15 let později.

Být Robertem, asi bych úplně vynechal paryby, jinak to bude hodně tragikomický..

VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    12.06.2003 - CORETEK - legendarni ilegal na castecne aktivni raketove zakladne CSLA/ACR ...

FRENNET
    FRENNET --- ---
    YENNEFER: Zilvar z chudobince to v realnem zivote dotahl na ucitele.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ZSIS: Nene, já to visím tak, že v pozadí někdo dobře zalíval maringotku až mu vyrost barák, zatímco KOOTCHA: si ke čtení knih v hamace za 10 let postavil stan v popředí....
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ZSIS: Promiň, ale já ti nerozumim.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    KOOTCHA: jako ze jsi se na to vysral a radsi si sel ven precist knizku? fer, i like.
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Když už mě fb "donutil" k akci...

YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    TOMBRIDER: Péťa Bajza a my kluci, co spolu chodíme... ten v klobouku je Zilvar z chudobince...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BACCARA: Pardón.
    Tak tedy kdyby někdo nepoznal, jsou to herci ze seriálu Czterej pancerni i pies.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    TOMBRIDER: Pište tam ty popisky, je to Oravan nebo Oravan II?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CPT_PLESARD: ano, tam byla tržnice
    V3S
    V3S --- ---
    tak dlouho se lego rozsypava, az se vratis k olckulu ;) .... hradcanska 2021/2023/dnes

CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ARGANNAH: Aha. Já psal o tom rohu na Karláku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam