• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    BROUKOID
    BROUKOID --- ---
    WRNQ: ja se vsadim ze kdyby si zil v ty dobe, tak budes nadavat na hnusny sedivy kralikarny :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    WRNQ: No, původní barevnost... pamatuju si, že u nás na sídišti svého času ty paneláky už stavěli žluté. Jedna část sídliště byla bílo-šedá, druhá žluto-okrová... :D
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Ta původní ,,barevnost" paneláků byla stejně stokrát lepší než to bizarní obří Lego, co dneska hraje všema barvama.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tohle je síla ovšem :) Evropská ulice, 1966.

ZSIS
    ZSIS --- ---
    ZSIS: nyxdroid nahral jen jednu fotku. tady ta druha. vlastne ta prvni.

ZSIS
    ZSIS --- ---
    sofiensäle, viden.
    po pozaru 2001 (fotka fotky), a vcera po stavbe techniky na "manufacturing day".

HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    EXCLUSIVE: Cambodian gas station blast left me with horrifying burns - this is how I got my life back: US woman, 22, reveals incredible transformation four years after she was engulfed in huge firebal...
    https://www.dailymail.co.uk/femail/article-12393915/Cambodian-gas-station-blast-horrifying-burns-woman-reveals-incredible-transformation.html

SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    DIVER: kdyz o tom mluvíš takle nahlas, tak mi došlo, že tyhle tvy ikonce jsme dal v posledni době několik palečků dolů napříč auditky, protože působí jako bodrej strejda po osmým pívu, který vysílá nevyžadaná moudra do okolí a očekává minimálně uznalé pobrukování.

není to nic osobního, já mám na 95 % nyxích ID paměť akvarijní rybičky.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KONOPKA: taky jsem tam chodival kreslit.

MICHELLEDANIELS: jj, mam podobnej problem. Povesit muzu tak dvacet procent toho co mam, ale presto zrovna drazim dalsi obraz.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KONOPKA: to je krásný ❤️, ale ja bohužel nemam na obrázky doma prostor. Uz takhle musim nechat zabalené obrazy, co uz mam, protože nemam stenu bez okna nebo kousku nábytku.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Mě visí doma i v hospodě na zdi. Miluju ho. Je to pointilismus(jen tečky) od Františka Flašara. Měl by to dělat litografii, tedy neomezeně kopii, archivní papír i barvy. Relativně levné umělecké dílo :) dyztak dam kontakt.

DIVER
    DIVER --- ---
    bývá to tady takový nevinný klub a přitom mi DIVER: zatím nejméně sedm lidí dalo palečky dolů. žíly mi to rozhodně netrhá, jsem na nyxu přes dvacet let, na to jsem zvyklý. mám číslo někde kolem osmi tisíc. v NSDAP by to bylo nic moc, ale tady asi nízkopočetně dobrý :)

já jsem tu jen pochválil malou lištičku 1MALALISTICKA: za to kým je, protože ji mám na nyxu jako inteligentní mozek docela rád a že má za sebou docela zvláštní příběh a taky se s ním o nás podělila. nic víc.

jestli mě někdo nemá rád a stojí mu to za to si to se mnou takhle vyřizovat, tak to neřešte přes lišky. normálně mi napište, oslovte, vysvětlíme si. a asi asi zase pořídím prémiovku, abych vás viděl, vy šmejdi :)

Filmové hlášky - Černí baroni (1992); No koroduje vy tupci
    https://www.youtube.com/watch?v=tjGDqRhOddY
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Tak se někdy stavte i nahoře... máme tam malou návštěvnost ;).
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Jeste jedno (vic jak deset let) oblíbené místo a záchrana při propitých nocích na naplavce... a uz dam zase chvíli pokoj :)
    (Staré foto snad ještě v původní úrovni)

Hostinec na Výtoni - Praha 2

PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja to tady prostě miluju a důvod, proč bych se uz nechtěla vracet do centra jen ten, že člověk cestou tam může procházet tak krásná mista.

Praha-Hradcany, Nový svět.

DIVER
    DIVER --- ---
    1MALALISTICKA: já vždycky říkám, že na nyxu potkáš zajímavý lidi i příběhy. hustý. (a taky bych si tam pro ten kov "z dětských kol" pak přišel)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    TRISSIE: Fuj. Měli jsme tím vlakem jet ja, bracha a mama od babicky. Naše dětská kola tím spojem jela. Mama se v den cesty rozhodla, ze pojedeme jinou trasou. Možná nám všem zachránila život. Táta si z místa nehody schoval kus přetaveného kovu. Možná kus vlaku, možná kus našich dětských kol. Fuj. Přeběhnul mi mráz po zádech.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Železniční nehoda u Spálova – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelezni%C4%8Dn%C3%AD_nehoda_u_Sp%C3%A1lova
    Na kolejích vyhaslo 14 životů. Je to už 21 let - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/na-kolejich-vyhaslo--zivotu-je-to-uz--let20110826.html

Po střetu se nádrž s palivem pod motorovým vozem vzňala, explodovala a zapálila vagony tak, že se žárem tavil i kov. Z vozů byla smrtící past. Most přes Kamenici se dnes jmenuje Edův, podle strojvůdce Eduarda Vraštila, který v neštěstí sehrál smutnou roli. Podle svědectví přeživších jen několik vteřin před srážkou vyběhl z kabiny strojvůdce a stačil pouze křiknout: „Držte se dozadu!“ To byla jeho poslední slova. Zahynul společně s 13 dalšími pasažéry.
    Jeho zoufalý čin však možná pomohl varovat nicnetušící cestující, kteří tak měli alespoň vteřinu na to, aby se připravili na náraz a něčeho se chytili.
    Mnozí zahynuli při nárazu, další zabily plameny. Několika lidem se podařilo z vlaku vyskočit rozbitým oknem, ale neboť stál na mostě, pád do hlubin odnesli zraněním a několik z nich i smrtí. Skok z výšky byl v ten okamžik snesitelnější, než ohnivé plameny.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Btw většina obětí (ne-li všechny) v tom vlaku nezemřela při srážce, ale uhořela.

Hodně infa bylo v tomhle dílu Osudových okamžiků (třeba ČT někdy obnoví licenci pro internet, já to před pár lety skouknul všechno):

Spálov 1990 - Osudové okamžiky | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1091682868-osudove-okamziky/401213100081066/
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DIVER: my měli Šourka tělocvikáře. S tim jaky jsou děti svině, musí mit tezky život celou kariéru :))
    DIVER
    DIVER --- ---
    zapomínáte na Šourkovou. ta musela mít těžký i život, nejen smrt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam