CADDY: tak kdyz jsme u toho pred a po, tak jsem si dal kdysi palivou polevku "Samyang Buldak"
jako palive mam rad, hecli jsme se v praci, ze to zkusime. Byli jsme ctyri a kazdej jsme si vzali jednu polevku.
Uz jenom priprava polevky ve me vzbuzovala takovou trochu neduveru. Kdyz jsem videl tu zvlastni konzistenci temer cerne barvy pripominajici asfalt na rozpalenem slunci, tak jsem z toho byl takovej trochu nesvuj.
No zkratim to, jedl jsem to pomerne dlouho, u toho spousta papirovych kapesniku, protoze mi nonstop tekla nudle z nosu :D Ja a jeden kolega jsme to dali. Jeden z kolegu to vzdal po dvou lzickach (a to rikal, mam rad palive, ale ocividne za palive se neda pocitat palivy kecup :D) a jeden dal cca pulku talire.
No a co si budeme povidat. To nejvetsi prekvapeni prislo po cca hodine, kdyz jsem se sel vycurat. Fakt jsem to nikdy nezazil, ale me to curani palilo takovym stylem, ze mi to pripadalo, jak kdybych ho strcil do nejakeho vyvaru z mentolek. Rikam, mam rad palive, kupuju si omacky co maji cca 100-200k SHU, ale tohle jsem nikdy nezazil.
Vylezu ze zachoda a rikam jim tohle zjisteni a oni, ja to nechtel moc troubit, ale taky me palil pri chcani :D
Takze pred pohoda, po takove male peklo :) ono to zase tolik nebolelo, ale ta palivost byla pro me uplne novej poznatek :D