• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOPS: 2x spicy buldak je utrpeni? nejezdi do jihovychodni asie radeji :)) navic, buldak polivky jaou total shit, nikomu ten hnus nedoporucovat..
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Domů, do Prahy, do Podolí...

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    OMNIHASH: buldak je úplně stejná sragora jako jakákoliv jiná "čínská polívka z pytlíku". Jedinej rozdíl je, že to jednu dobu tlačily nějaký retardi z Tiktoku
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JOPS: to jejich číslování je úplně mimo, nebo to počítají na celej vývar... zkoušel sem to taky, a chutná to jak nejlevnější nudle politý zavařavočkou rozmxocanejch habaňer.
    GREW
    GREW --- ---
    SHIN: ten ventilator by to jeste chtelo vzit stetcem
    JOPS
    JOPS --- ---
    CADDY: no jako pozor, ja mel samozrejme tu uplne nahore (z te popisuji moje curani :D). Tam ty ostatni jsou slabej cajicek :) palej, ale prijemne :) ta nahore je utrpeni :D z tech nizsich pater jsem mel asi 3 druhy a prijde mi, ze tam i nejake chybi

NOXIUS
    NOXIUS --- ---
    SHIN: teplota dole o 20 stupnov :D
    SHIN
    SHIN --- ---
    MELDA: mnoho ! ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    SHIN: Koukam, ze u toho docela dost huli :-)
    SHIN
    SHIN --- ---
    vlastní zážitek...
    kámoš: dej mi tam jenom ty nový windóze a SSdóčko, jinak nic nepotřebuju... ;)
    já: wat ?

NEI
    NEI --- ---
    STU
    STU --- ---
    Dlouho jsem doma používal extrakt https://www.pochutnejsi.cz/Toxic-Waste-6-4-Million-SHU-Extract-5ml-d247.htm po tom co mi přišlo že moruga je nuda. Nejvíc jsem ochutnal 9mio shu (asi půl čajové lžičky). Ale co se narodil synátor, šlo to všechno z domu. Nevím jak bych ho utěšoval 😅. Každopádně extrakt doporučuju.
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    JOPS: jak mě někdo, tušim DOCKINEZ upozornil, neni to polívka ale nudle. Když uvaříš nudle a pak je rozmícháš s tim asfaltem, je to sice masakr, ale následky nejsou tak děsivý jako když to uděláš jako polívku.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    CADDY: ten chips je fakt bestiálni. Zchroupal jsem ho třetinu, začal šíleně škytat a odložil ho. Namotivovat mně ale někdo sázkou, třeba i jen o litr, tak ho dorazím :D

Co se pak týče nošení rukavic při práci s papričkama, tak u těch ostřejších si dávám bacha. Podcenil jsem ale ubohý maďarsky papriky, který jsem si krájel k svačině a pak jsem si při hrani onlinovky promnul oko. Musel jsem se hodit offline :D

A ještě jedna věc - nesušte morugu doma. My ji ráno pověsili na špagáty, odjeli do práce a při návratu domů jsme dostalo solidní facku. Chudáci psi, kteří tam v tom 9 hodin museli vegetit...
    CADDY
    CADDY --- ---
    LORD_DE_SEIS: hm, koukam na tu tabulku, tak na vrchol jsem se zatim nedostal (mel jsme jednu z Monster levelu), tam uz to asi bude fakt zajimavy :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LORD_DE_SEIS: ❤️
    CADDY
    CADDY --- ---
    JOPS: Jo, tohle znam, dovedla me k tomu dcera, kdyz jsme byli ve Vidni a videla to tam v krame...ona to znala samozrejme od nejakych influenceru a ze to musime zkusit. Jako jo, pali to docela, dutiny to uvolni, ale nic, co by me nejak rozhodilo :) Kazdopadne jsem si jich pak jeste par koupil docela mi to zachutnalo a i ty nudle jsou takove lepsi, nez jsme byl zvykly z tech instatnich polevek, co jsme kdysi zrali na intru :-D

A v duchu rubriky dodam, ze tohle "po" ja vubec neznam...asi mam neaky jiny metabolismus nebo nevim...ale jak si lidi stezuji, ze je to pak pali podruhe (byt moceni je jeste jina kategorie, vetsinou tim mysli opacny konec), to je defacto neznam, to se mi stalo asi dvakrat v zivote...

Dodatek: jednou mi dcera dovezla takovy ten extra palivy chip zabaleny v krabicce ve tvaru rakve... s vyzvou, kdo to sezere... tak to uz fakt bylo moc i na me :-D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    JOPS: Tohle miluju, sehnal sem tu omáčku i samostatně v lahvičce. Ale je to o zvyku, mně to tak chutná, že mi stálo za to to vydržet a teď už dobrý. Nejlepší jsou tyhle dvě, ale zelená už se bohužel hrozně dlouho nedá sehnat.

JOPS
    JOPS --- ---
    CADDY: tak kdyz jsme u toho pred a po, tak jsem si dal kdysi palivou polevku "Samyang Buldak"
    jako palive mam rad, hecli jsme se v praci, ze to zkusime. Byli jsme ctyri a kazdej jsme si vzali jednu polevku.

Uz jenom priprava polevky ve me vzbuzovala takovou trochu neduveru. Kdyz jsem videl tu zvlastni konzistenci temer cerne barvy pripominajici asfalt na rozpalenem slunci, tak jsem z toho byl takovej trochu nesvuj.

No zkratim to, jedl jsem to pomerne dlouho, u toho spousta papirovych kapesniku, protoze mi nonstop tekla nudle z nosu :D Ja a jeden kolega jsme to dali. Jeden z kolegu to vzdal po dvou lzickach (a to rikal, mam rad palive, ale ocividne za palive se neda pocitat palivy kecup :D) a jeden dal cca pulku talire.

No a co si budeme povidat. To nejvetsi prekvapeni prislo po cca hodine, kdyz jsem se sel vycurat. Fakt jsem to nikdy nezazil, ale me to curani palilo takovym stylem, ze mi to pripadalo, jak kdybych ho strcil do nejakeho vyvaru z mentolek. Rikam, mam rad palive, kupuju si omacky co maji cca 100-200k SHU, ale tohle jsem nikdy nezazil.

Vylezu ze zachoda a rikam jim tohle zjisteni a oni, ja to nechtel moc troubit, ale taky me palil pri chcani :D

Takze pred pohoda, po takove male peklo :) ono to zase tolik nebolelo, ale ta palivost byla pro me uplne novej poznatek :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam