• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KAIAFOX: si kup dva :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    RSZ: ..a stejně je ta funkční plocha strašně malá 🤦
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    RSZ: Dekuju za tip!
    Můj život dostává doslova jiné obrátky!
    DOKUZONTA
    DOKUZONTA --- ---
    A máme tady sezónu žmolků! Já jsem na žmolky pes... Když sedím u stolu s někým, kdo má na svém oblečení žmolky, strhává to podstatnou část mé pozornosti... Tohle je můj ulovek ze swapu.. Vidím to ještě tak na 2 nabití odžmolkovače :D
    Grid-Art-20251027-010245883
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Ja mam neco prizemnejsiho. Pekla jsem kamaradce na svatbu. Pri soucasnym chozeni do prace to byl projekt na 6 dni (5 kdybych nebyla jouda) :)

V3S
    V3S --- ---
    TRAGED: kdyz vidim ty ledy, tak jsem si vzpomnel na tenhle nedavny nalez ... o kus dal, ale vysehrad je videt v pozadi ;)

Archivní katalog
    https://katalog.ahmp.cz/pragapublica/permalink?xid=A1187684B67611DF820F00166F1163D4&scan=1#scan1
    BERRY
    BERRY --- ---
    GECKO: jsem vyrustal na Lehovci nahore a ty ctvrti dole se říkalo cikánov
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    GECKO: V nejvišším paneláku na Lehovci bydlel i můj velicí. Nepěkně mluvíš o tech lidech co tam bydlely. Plukovník Vlčko byl dobrý voják :)))
    CDR
    CDR --- ---
    GREW: taktak... Já používám malou štětku. Budiž ale omluvou, že tohle je "kuřácký" prach, který je lepivý a z lopatek ventilátorů se dostává obtížně
    SABICZECH
    SABICZECH --- ---
    FRK_R23: Mě fascinuje, jak je vidět, že tady bolševici už sjednotili (čti ukradli) všechny políčka malých vlastníků, co jsou krásně vidět na fotce z roku 1945
    GECKO
    GECKO --- ---
    FRK_R23:
    GECKO: Ještě bych k tomu doplnil, že v té době se Černý most jmenovala smyčka tramvají, která se dnes jmenuje Lehovec. Ta je k tomu původnímu mostu celkem blízko. Lehovec bylo sídliště nad touto zastávkou na kopci, přímo u smyčky sídliště ještě nestálo, byl tam volný plac, pak tam postavili paneláky a přestěhovaly do nich nepřizpůsobivé s ghetta před nádražím Vysočany, které následně skoro celé zbourali.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: ale on to stavební povolení samozřejmě nemá, využívá jednu zákonnou kličku: https://www.bbc.com/news/articles/c397jvrrm4mo - samozřejmě v rozporu s precendečním právem, ale tak ono copak ho někdy zákony zastavily?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    CPT_PLESARD: Cywe... první řádek! unhinged leftists and their Fake News allies... A ty tady budeš mluvit něco o povinnosti do někoho kopat? To se jdi skopnout ze schodů, kámo.:)))
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    LEENVECKA: Presne tak, se staletou nemovitosti na vecne casy a nikdy jinak.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LEENVECKA: Pac tam ma vyrůst tohle.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CPT_PLESARD:
    "Komunisté porušují lidská práva."
    "To není pravda, v Rudém právu píšou, že je dodržují!"
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CPT_PLESARD: Ano, kopnout si do zmrda je povinnost a slušné vychování.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    LEENVECKA: možná tomu nerozumím, avšak tady https://www.whitehouse.gov/articles/2025/10/white-house-ballroom-proud-presidential-legacy/ se píše něco jinýho.
    Ale chápu, kopnout si do Trumpa je dneska mezi nekterými lidmi vlastně povinnost...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PER2: u nás by za dobu, co je u vlády, nedostal ani stavební povolení. Pak, že je stavební řízení překážka. Záchrana to je! :D
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    PER2: pres sto let si do toho nedovoli nikdo kopnout a pak prijde ten osel a udela tohle ... *krouti hlavou*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam