• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    tady teda detail schodište. Spís ty fotky stoji za prd no...

23NAUTILUS
    23NAUTILUS --- ---
    ANTONIN: PRED ... hnus! - PO ... o trochu zmirneni hnus. ;P
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ANTONIN: po / pred ? ale jetsli je to pred a po, tak doufam, ze verze 2.0 bude mit zabradli ;)
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    CDR
    CDR --- ---
    DEVIL: sbírat do sklenice a pak z toho vylisovat hipsterskou čepici .)
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    CDR: ty bys ten prach z tech pocitacu moh spradat a pak z toho plest treba cepice nebo mikiny s pribehem :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    DRAGON: Poznas ked dlhodobo trenujes. Ked si v cut rezime, tak ta sila ide dole. Toto je cisto na esteticke ucely a ta osoba je silnejsia v tom off season rezime, ked ma na sebe i trochu tuku.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jo a ještě doplním, že chlapi a ženský jsou v tomhle naprosto jinej případ. Chlap si může dovolit dlouhodobě nízký procento tuku, zatímco ženě to rozesere naprosto všechno.. především hormonální rovnováhu, kdy prostě přestane fungovat cyklus, nebo štítná žláza.. been there, je to nahovno.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: A to je právě to - dobře živenej v dietě být prostě nemůžeš a jinak tý definice a nízkýho tělesnýho tuku nedosáhneš 🤷
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DRAGON: V udržovacím/nabíračce máš víc tělesnýho tuku, definice se ztrácí, ale ty svaly tam máš a ještě k tomu zásoby, takže máš lepší výkon/víc vydržíš. V dietě rýsuješ, jsi v deficitu, máš min energie na trénink a obecně neat, nemáš takovej progres, nejedeš bomby/těžký váhy.. 🤷
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    DRAGON: Ano, dlouhá desetiletí se zdraví žen prezentuje jako takový odlitek zdraví mužů a až poslední roky se začíná i věda věnovat tomu “složitému” výzkumu fungování ženského těla. Žena co má nedostatek tuku má nedostatek funkčních reprodukčních hormonů a prostě její tělo přestane fungovat jako normální ženské tělo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    dnes mi pokaceli muj oblibeny strom pred oknem, celkem dojemny.. zaslzel jsem u pisnicek Popelky /Litvínov/ - Strom (cca 1977) a The Doors - The End

11bcb051-f8ed-48ea-8169-bd982d483825
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    DRAGON: ta fotka vpravo bude hlavne podporena nejakym filtrem. Ta holka stoji uplne pod jinym svetlem. Na fyzicče zamakala, ale je uplne bezny, ze tyhle insta lidi to podpori upravou pres AI. Ne kazdej vysekanej clovek nezere, spis naopak. K tomuhle se musis i dobre prožrat.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: je to sportova disciplina ako ina. to same robia ludia, ktori sa musia vliezt do nejakej vahovej kategorie kvoli sportu. neni to o zdravi ani o obecne prijatej estetike ludskeho tela. je to sport, jak pise NIEKT0.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    SITH: To je tak nejak tragedia profesionaneho sportu obecne. Trochu sa to asi da eliminovat vhodnymi pravidlami, ale uplne sa toho nezbavis.
    GECKO
    GECKO --- ---
    EZOUN: Aha, ten pravý obrázek je v zrcadle, proto tam není ta kérka... stejná holka to asi bude.

EZOUN: Tak upřímně, neznám tě, tak jak má člověk vědět, že to třeba nejsi ty? Na první dobrou jsem k tomu nechtěl nic psát, podle pravidla "když nemáš co hezkého bys řekl, neříkej nic" což teda zdaleka ne každý tady ctí jak vidíme...

No nic...
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tyhle soutěže jsem moc nepochopil. Frajerka celý rok jede zdravou stravu a zdravý životní styl, aby 5-6 dní před soutěží zadržovala a pak zas odvodňovala vodu a vlastně na soutěži vypadala tak, jak během roku vůbec nevypadá. Takže šup šup soutěž, vypadat tam a nechat se nafotit na pokraji svých sil a pak zas 350 dní vypadat jen fit

Diuretika v přípravě na závody. Dobré. Špatné. Tragické | Fitness Muscle Shop
    https://fitnessmuscle.eu/sk/diuretika-v-priprave-na-zavody-dobre-spatne-tragic
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MART1NKA: Nehambím sa a nevkládej mě do huby něco co jsem neřekl. Pokud umíš číst, zjistila bys z kontextu, že se mě nelíbí vyrýsovaná těla. A je mě jedno jestli je to u chlapa nebo ženský.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KARLOSK: kedy uz konecne prestaneme oznacovat zeny za nechutne. nehanbis sa?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: obvod sa na fotke javi relativny k ramenam. ked naberies ramena, tak sa pas zda uzsi. ifbb atletky takto pred sutazou vyzeraju no.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam