• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak slovo "zrůda" je docela silný. Podle mě, když se odlíčí, furt bude normální a ta pusa časem splaskne. Ale proč chtěj bejt ty holky všechny stejný?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HARDCABB: To je tak hrozný, co ze sebe může sympatická holka udělat za zrůdu...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MICHELLEDANIELS: akorát tohle nemělo žádnou logiku...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: vypada celkem dobre i tak, jen uz je mene originalni a u sportovkyne tuhle tendenci chapu jeste min. Puvodne byla take moc hezka a tady by platilo, ze mene je více.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Taky mě napadlo jediný: P-R-O-Č ?
    NEI
    NEI --- ---
    JAMILLOS: Já bych brala licence plastickým chirurgům, kteří tohle lidem udělají.
    Měli by od toho odrazovat, když někdo vypadá původně normálně a naopak hnát do psych. léčby.
    Někteří lidé jsou vzhledově úplně dokurvení.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Je to samozřejmě naprosto její věc (ať už je to kdokoli), ovšem já nemám problém něco takovýho bez váhání nazvat duševní poruchou. Tohle prostě není normální, sorry jako.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HARDCABB: This is fine... 🔥
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HARDCABB: chudak. Trochu Spok vibe.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Alisha Lehmann

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HEJSEK23: Fakt dík, teď mi v hlavě zní ta odrhovačka od Raggio di Luna
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HAR4NT: komančéro .)
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MARASAN: Mindžéro?:))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SITH: neni tohle ted nejakej modni fake? Overoval sis to? Protoze mi prislo tohle stejny o Mindzero a Mindzero pritom podle google maps porad v USA normalne funguje.

SITH
    SITH --- ---
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Jedno před a po k tématu Jeff Bezos

DRAGON
    DRAGON --- ---
    TAPINA: škoda, že to není pravidlo i obráceně :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KARLOSK: Vykradeno výbornému sovětskožidovsko-kanadskému spisovateli s těžko přeložitelným popiskem
    https://www.facebook.com/iosselm/posts/pfbid02cxrpJUjwhvc2m7F2HUB4NuT9Va8aEtvfEFiHzTN5fYdZ7pHbpYhm1RG8o8rn4ZMCl
    Before and after Jeff Bezos's transformation from a nerdy techie to intergalactic-level asshat and Trump's tech toady heedlessly and heartlessly destroying at the moment his vanity toy of a legendary newspaper to curry favor with the latter.
    This is what insane amounts of money, coupled with insatiable greediness and lust for power, can turn one into.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    VANEK: Bezos + Musk a vedle je Melánie s Chladem? :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    JAKE_UP: (Jestli už bylo, sorry, těžko se tu filtruje. #bezos)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam