• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: To je make-upem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    citr=ony necitróny, mě by zajímalo, proč se většina těch vytuněnejch holek na všech fotkách tak strašně leskne... to je na konci každý zlepšovací procedury ještě přetřou olejem? Něco jako dělaj kuchaři po vyčíštění všech pánviček a flattopů?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jenda citron je synonymum zruda, a to jsi ty.
    To co predvadis je ukazkovy body shaming. Nekdo se ti nelibi a buch vi proc mas potrebu se ukazat jako Jenda Citron a zacnes psat na internety. Jako ze proc?
    Vcera jsi si honil u videa s Andrew Tatem, nebo nejakou podobnou troskou, a po tom te napadlo, ze je treba zacit ponizovat uspesne zeny?

Zjevne si tato uspesna zena pripadala, nekde v necem nedokonala, a rozhodla sa, ze ma oci moc blizko sebe, moc kratky nos a prilis uzke rty, a tak experimentuje.

Mnoho zen je svolnych k extremnim experimentum, coz je jedine mozne vysvetleni toho, pokud by se stalo, ze nekdy s tebou nejaka neco mela.

Narozdil od tebe je pravdepodobne uplne zdrava a normalni.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADELHAIDA: Slovo "zrůda" je ještě eufemismus. Jenda Citrón je oproti ní krásnej člověk.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARASAN: Článek ve Forbesu je polibek smrti.
    EADENN
    EADENN --- ---
    ADELHAIDA: přece aby byly Samy sebou! (copyright Liv Strömquist)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak slovo "zrůda" je docela silný. Podle mě, když se odlíčí, furt bude normální a ta pusa časem splaskne. Ale proč chtěj bejt ty holky všechny stejný?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HARDCABB: To je tak hrozný, co ze sebe může sympatická holka udělat za zrůdu...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MICHELLEDANIELS: akorát tohle nemělo žádnou logiku...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NEI: vypada celkem dobre i tak, jen uz je mene originalni a u sportovkyne tuhle tendenci chapu jeste min. Puvodne byla take moc hezka a tady by platilo, ze mene je více.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Taky mě napadlo jediný: P-R-O-Č ?
    NEI
    NEI --- ---
    JAMILLOS: Já bych brala licence plastickým chirurgům, kteří tohle lidem udělají.
    Měli by od toho odrazovat, když někdo vypadá původně normálně a naopak hnát do psych. léčby.
    Někteří lidé jsou vzhledově úplně dokurvení.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Je to samozřejmě naprosto její věc (ať už je to kdokoli), ovšem já nemám problém něco takovýho bez váhání nazvat duševní poruchou. Tohle prostě není normální, sorry jako.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    HARDCABB: This is fine... 🔥
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HARDCABB: chudak. Trochu Spok vibe.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Alisha Lehmann

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HEJSEK23: Fakt dík, teď mi v hlavě zní ta odrhovačka od Raggio di Luna