• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SICKBOY4000: jak se ten (pravdepodobne AI) obrazek lisi od Neli?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    SEJDA: Bohuzel nemohu souhlasit, pohybuji se v prostredi, kde spolupracuji s Brazilci, tak jsem je pozadal o "technical expertise" ohledne Nelly Furtado.
    Dle kolegu je tedy toto Brazilian woman trend style v teto dobe...
    Gracyanne-Barbosa-remove-preenchimentos-do-rosto-veja-como-ficou
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SICKBOY4000: resil jsem to nedavno s podobne starym kolegou, a ten rikal, ze je to vlastne i chtena premena, protoze ziskala neco jako "brazillian booty" a ze je to pry chteny atribut u zen vsech vekovych skupin.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SICKBOY4000: nevim, ta je docela normalni, ne?
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Kdyz uz jsme u toho body shamingu, videli jste ted nekdy Nelly Furtado?
    “Unrecognizable,” Nelly Furtado Shocks Fans With Massive Transformation in New Bikini Pics / Bright Side
    https://brightside.me/articles/what-happened-nelly-furtado-shocks-fans-with-massive-transformation-822345/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OMNIHASH: prostě jeden z aktuálních módních looků, no, holt tvoje holky dávaj přednost jinejm trendům!

a jako omluvu za participace na gaychatu jedno make-upové před a po a taky mezi, make-up a vlasové trendy v průběhu času:

Beauty Through the Decades (1900-2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=MHgLopl2290
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: jako já už sem lehce poučenej, všechny ty t-zony, primery, houbičky na vmasírování pudrů i těch deset kroků, jak vypadat jako správnej korejec sem párkrát absoloval, ono to ve finále není tak daleko od barvení vojáčků do Warhammeru. Nějak se všechny bejvalky schodly v tom, že lesk je největší nepřítel a bojovaly proti němu od začátku do konce...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HUGH_BOYLAN: Táhni, zrůdo.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: Překvapivě existuje plno druhů a vrstev make-upu. Ovšem tahle diskuse by se hodila spíš do diskusní části Před a po, ne sem :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: make-up používaly snad všechny moje přítelkyně a žádná se neleskla. Vím to, protože já lesklý holky rád a tím olejíčkem sem si je musel namazat vždycky večer sám!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MART1NKA: Jaké dno, podívej se na to! OMG, idiokracie je opravdu na brutálním vzestupu... Vyprovodím se sám.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Ne, je úplně nezdravá a nenormální a jako bonus ze sebe dělá zrůdu. O jejích úspěších nepochybuju a stran onanie, to máš smolíka, mně už dávno nestojí. Ale to, že je to zrůda, imbecilům jako ty těžko kdy dojde, protože očividně budeš úplně stejně blbej jak ona. Můj hadr na podlahu by ti mohl vysvětlit jadernou fyziku.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    to co ma na tvari je vsetko vratne. za 2 roky az to vyjde z mody moze vyzerat zasa rovnako. vidim tam nejaky botox a vyplne, zbytok je makeup. si myslim, ze keby mala normalne prirodzene obocie, tak to ani nepoznate.
    ten glowy makeup teraz frci.
    a nazyvat zenu zrudou pretoze sa namaluje ako sa jej paci, je velke dno.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    OMNIHASH: To je make-upem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    citr=ony necitróny, mě by zajímalo, proč se většina těch vytuněnejch holek na všech fotkách tak strašně leskne... to je na konci každý zlepšovací procedury ještě přetřou olejem? Něco jako dělaj kuchaři po vyčíštění všech pánviček a flattopů?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jenda citron je synonymum zruda, a to jsi ty.
    To co predvadis je ukazkovy body shaming. Nekdo se ti nelibi a buch vi proc mas potrebu se ukazat jako Jenda Citron a zacnes psat na internety. Jako ze proc?
    Vcera jsi si honil u videa s Andrew Tatem, nebo nejakou podobnou troskou, a po tom te napadlo, ze je treba zacit ponizovat uspesne zeny?

Zjevne si tato uspesna zena pripadala, nekde v necem nedokonala, a rozhodla sa, ze ma oci moc blizko sebe, moc kratky nos a prilis uzke rty, a tak experimentuje.

Mnoho zen je svolnych k extremnim experimentum, coz je jedine mozne vysvetleni toho, pokud by se stalo, ze nekdy s tebou nejaka neco mela.

Narozdil od tebe je pravdepodobne uplne zdrava a normalni.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ADELHAIDA: Slovo "zrůda" je ještě eufemismus. Jenda Citrón je oproti ní krásnej člověk.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARASAN: Článek ve Forbesu je polibek smrti.
    EADENN
    EADENN --- ---
    ADELHAIDA: přece aby byly Samy sebou! (copyright Liv Strömquist)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak slovo "zrůda" je docela silný. Podle mě, když se odlíčí, furt bude normální a ta pusa časem splaskne. Ale proč chtěj bejt ty holky všechny stejný?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam