• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    HUGH_BOYLAN:
    GRANTORINO:
    mozna to je i tim, ze v hromade bilych aut se blbe hleda.. bile auto.
    ja jsem takhle zacal chapat cerny bavoraky.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HUGH_BOYLAN: ve skutečnosti je to nejspíš prostě nejrozšířenější tovární barva a ty bílé Toyoty se nějak pašujou za dobré ceny přes Banda Abbás nebo co, tam jich jezdí hodně...

ty jsou na blízkém východě opravdu hodně oblíbené.
    US Officials Ask How ISIS Got So Many Toyota Trucks - ABC News
    https://abcnews.com/International/us-officials-isis-toyota-trucks/story?id=34266539

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GRANTORINO: Zrovna v Íránu to považuji za čistý pragmatismus vzhledem k zeměpisné šířce a klimatu. Moc bych tam nechtěl jezdit černým autem.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TAPINA: spis na bavlne? cernosky si kvoli tomu davaju vlasy do hodvabneho cepca, aby sa im kudrny v noci nerozkrepatili.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TAPINA: jo tak záleží, jestli mu poradila, co má používat :) a co jsem koukala, tak si s tím hraje a zákazníkům i doporučuje péči... Asi záleží, co s tím udělá on. Dneska jsou všelijaké ty přípravky... já bohužel neporadím, mám vlasy rovné ať dělám, co dělám, ani kadeřnice si s tím neporadily moc.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GRANTORINO: Bohužel bude mít zítra zas to co na začátku, pokud si vlasy každý den nenamočí. Mám stejný typ vlasů, po umytí lokny jako princezna, ale nevydrží.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: To dělají ty mladé živé oči 👍
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Christopher Lloyd, neznám moc sympatičtějších herců, napadá mě snad jenom Bill Murray :)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Iran 1970 a dnes, Iran, the Country of White Cars

HOWKING
    HOWKING --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Kadeřnice Petra Kulhánková... Pána přemluvila, když čekal na svou ženu a odešel s vlnama, které vytvořila jen střihem a péčí, měl je přirozeně..

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARASAN: no když se koukneš, kam jí na té první fotce směřuje koleno a kam kotník... tohle bude na dlouho.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TRISSIE: Lindsey uz parkrat nepekne spadla, ta holka to da i tentokrat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Lindsey Vonn před a po

CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja uz to mezitim nasel, jak zhruba ted, skoda, ze nemaji lepsi kvalitu (a nevim tedy, co je lepsi; kazdopadne google to ma aspon o neco novejsi) :)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AHARAZ: nez jsem se stihla docist z jakeho to je roku a blizsi podrobnosti, tak mi prispevek zmizel. Dekuji za doplneni :)
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    MICHELLEDANIELS: Domy vlevo na te cernobile fotce tam stale stoji na rohu Evropske a Solinovy ulice. Fotky zabiraji namesti kazda z jine strany.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Vítězné náměstí, před tím, než to bylo zastavěné.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Po a pred, otočená sa mi tá fotka nepáči. :) Prvý pokus, málo času a boľavé kĺby, ale šlo to. Ešte si ju v kľude doladím. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    HUGH_BOYLAN: Absolutně netuším, jak je na tom s hlasem a hudebním sluchem, takže si nedovolím soudit. Plus teda Laibach neznám.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    NELLAS: By teď z fleku mohla zpívat v Laibach.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    NANTHEI:
    A z toho se neco lemta, ne o to je to pro lidi co nemaj ic jinyho na praci nez si hrat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam