• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow.. to je skvělý.

Tajemné dlouhé schodiště na Žižkově, které vede ze zadní části dvojitého činžáku v Řehořově čp. 937 dolů — a dále vlastně nikam. Původně se po schodech dalo od domu sejít dolů do Husitské, ale už více než 100 let brání průchodu malý objekt pod bývalým železničním mostem. Kdo dříve jezdíval vlakem, tak si schodiště kousek před hlavákem určitě všiml. Pochází stejně jako dům z roku 1897 a krásně ozdobené květinami a litinovým zábradlím si zahrálo ve slavném Jakubiskově debutu "Kristove roky" (1967).
    Na mojí dnešní fotografii (vlevo) je opět zarostlé křovinami a břečťanem, ale před 10 lety bylo od náletových dřevin očištěno, takže je na druhé fotce z jara 2018 velmi hezky vidět. (Pavel Siostrzonek)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TAPINA: jo to si poraďte mezi sebou :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MART1NKA: I bonnet jsem měla, ale já si vlasy slehnu váhou, neexistuje ráno to jen rozpustit a jít tak.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GRANTORINO: Já mám tohle dost nastudovaný, svého času jsem zkoušela cgm metodu. No, skončilo to úbytkem cca 2/3 vlasů, než jsem si všimla, že mi fakt padají extrémně a že to není to proklamované "to se ti zdá, když ti padají jen při mytí", tak jsem byla jak oškubaná slepice, vrátila jsem se k minimální údržbě a vlasy dorůstají zpátky :S
    Jenže fyziku neokecáš. Tyhle jemné vlnité vlasy se navlní, když schnou, jakmile je suché projedeš hřebenem, narovnají se a prameny se rozjedou. Základem péče je nečesat za sucha, ale nečesat se každý den si může dovolit jen někdo a pevnými kudrnami, jemné vlasy vypadají neučesané strašně, takže jedině denně namočit, rozčesat, nechat uschnout
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    GRANTORINO: to je brácha Michaela Sheena?

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: V Přeletu byl stejně nejlepší. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    GRANTORINO: to je hrozně hezkej pan!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GRANTORINO: Zrovna v Íránu to považuji za čistý pragmatismus vzhledem k zeměpisné šířce a klimatu. Moc bych tam nechtěl jezdit černým autem.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    TAPINA: spis na bavlne? cernosky si kvoli tomu davaju vlasy do hodvabneho cepca, aby sa im kudrny v noci nerozkrepatili.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TAPINA: jo tak záleží, jestli mu poradila, co má používat :) a co jsem koukala, tak si s tím hraje a zákazníkům i doporučuje péči... Asi záleží, co s tím udělá on. Dneska jsou všelijaké ty přípravky... já bohužel neporadím, mám vlasy rovné ať dělám, co dělám, ani kadeřnice si s tím neporadily moc.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GRANTORINO: Bohužel bude mít zítra zas to co na začátku, pokud si vlasy každý den nenamočí. Mám stejný typ vlasů, po umytí lokny jako princezna, ale nevydrží.
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: To dělají ty mladé živé oči 👍
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Christopher Lloyd, neznám moc sympatičtějších herců, napadá mě snad jenom Bill Murray :)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Iran 1970 a dnes, Iran, the Country of White Cars

HOWKING
    HOWKING --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Kadeřnice Petra Kulhánková... Pána přemluvila, když čekal na svou ženu a odešel s vlnama, které vytvořila jen střihem a péčí, měl je přirozeně..

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MARASAN: no když se koukneš, kam jí na té první fotce směřuje koleno a kam kotník... tohle bude na dlouho.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TRISSIE: Lindsey uz parkrat nepekne spadla, ta holka to da i tentokrat.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Lindsey Vonn před a po

CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ja uz to mezitim nasel, jak zhruba ted, skoda, ze nemaji lepsi kvalitu (a nevim tedy, co je lepsi; kazdopadne google to ma aspon o neco novejsi) :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam