• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ILTU
    ILTU --- ---
    UNTOY: Já ti nevím, ale píšou tam, že stával v Podolsku...
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    DRAGON: aaa dvorky meho detstvi v Rehorove 31 :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ILTU: netuším, minimálně proběhlo očištění fasády, tak snad se někdo stará.
    ILTU
    ILTU --- ---
    MLIKARNA: Omládl jsi. 👍
    ILTU
    ILTU --- ---
    DRAGON: A opravili ten dům vlevo!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    ALTOR: já se jen neumím moc usmívat na fotkách, na ty tlustý fotce sem fotil nalepenou analepku v kabince, proto ten úsměv :D
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    MLIKARNA: Vypadas ted lepe, ale predtim ses zdal bejt spokojenejsi :)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dneska vs září 2024, celkem - 20 kg

ZSIS
    ZSIS --- ---
    HUGH_BOYLAN:
    GRANTORINO:
    mozna to je i tim, ze v hromade bilych aut se blbe hleda.. bile auto.
    ja jsem takhle zacal chapat cerny bavoraky.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    HUGH_BOYLAN: ve skutečnosti je to nejspíš prostě nejrozšířenější tovární barva a ty bílé Toyoty se nějak pašujou za dobré ceny přes Banda Abbás nebo co, tam jich jezdí hodně...

ty jsou na blízkém východě opravdu hodně oblíbené.
    US Officials Ask How ISIS Got So Many Toyota Trucks - ABC News
    https://abcnews.com/International/us-officials-isis-toyota-trucks/story?id=34266539

GECKO
    GECKO --- ---
    HUGH_BOYLAN: Nahlédnutí do katastru asi dá odpověď. I větší část toho schodiště je a pozemku jiného vlastníka, než je ten činžák, ke kterému patří. V něm je navíc hromada vlastníků jednotek, takže šance, že by se domluvili a pozemek odkoupili asi není kdovíjaká...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Strelecky ostrov s řetězovým mostem a druha fotka je vlastní, focena cca z mista, kde na stare foto. viselo pradlo, jen o par pater vys - z terasy Narodního.
    Co me zaujalo krom mostu, tak jsou okna v prizemi u nynejsi kavarny Slavia

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: Viděl jsem to na FB a dost tam lidi řešili, proč se ta bouda či garáž prostě neodstraní a takhle krásná cesta se znovu neotevře veřejnosti.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TAPINA: Jako stará mánička mám docela dlouhé vlasy už dlouho, momentálně tak pod lopatky a s věkem to řídne a dost pelichá. Tož jsem se rozhodl, že na jaře půjdu na 3 cm a nechám to trochu oživit přírodní cestou, ať se ten růst nastartuje sám. Vůbec se netěším na to období, kdy to ještě nepůjde dát do culíku, ale už to poleze do obličeje, to asi prostě sáhnu po čelence, nebo šátku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    wow.. to je skvělý.

Tajemné dlouhé schodiště na Žižkově, které vede ze zadní části dvojitého činžáku v Řehořově čp. 937 dolů — a dále vlastně nikam. Původně se po schodech dalo od domu sejít dolů do Husitské, ale už více než 100 let brání průchodu malý objekt pod bývalým železničním mostem. Kdo dříve jezdíval vlakem, tak si schodiště kousek před hlavákem určitě všiml. Pochází stejně jako dům z roku 1897 a krásně ozdobené květinami a litinovým zábradlím si zahrálo ve slavném Jakubiskově debutu "Kristove roky" (1967).
    Na mojí dnešní fotografii (vlevo) je opět zarostlé křovinami a břečťanem, ale před 10 lety bylo od náletových dřevin očištěno, takže je na druhé fotce z jara 2018 velmi hezky vidět. (Pavel Siostrzonek)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TAPINA: jo to si poraďte mezi sebou :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MART1NKA: I bonnet jsem měla, ale já si vlasy slehnu váhou, neexistuje ráno to jen rozpustit a jít tak.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GRANTORINO: Já mám tohle dost nastudovaný, svého času jsem zkoušela cgm metodu. No, skončilo to úbytkem cca 2/3 vlasů, než jsem si všimla, že mi fakt padají extrémně a že to není to proklamované "to se ti zdá, když ti padají jen při mytí", tak jsem byla jak oškubaná slepice, vrátila jsem se k minimální údržbě a vlasy dorůstají zpátky :S
    Jenže fyziku neokecáš. Tyhle jemné vlnité vlasy se navlní, když schnou, jakmile je suché projedeš hřebenem, narovnají se a prameny se rozjedou. Základem péče je nečesat za sucha, ale nečesat se každý den si může dovolit jen někdo a pevnými kudrnami, jemné vlasy vypadají neučesané strašně, takže jedině denně namočit, rozčesat, nechat uschnout
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    GRANTORINO: to je brácha Michaela Sheena?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam