• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: a ta plastova okna jsou taky jenom uvnitr?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: Ano, tématu se držet budu. Pro tvé info, zateplení se řešilo vnitřně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: hyperbola je o neurcitem pouzivani ukazovacich zajmen? sry ale v civilizaci se za poslednich 100000 let moznosti (nejen) verbalni komunikace ponekud posunuly.

ja vim, je to "do nebevolajici":)))), ale jazyk se holt vyviji, stejne jako dopravni infrastruktura a technologie pouzitelne k vybudovani nejakeho zazemi s ni souvisejici:-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    HUGH_BOYLAN: a jak jste zlepsili tepelene izolacni parametry budovy?
    Ja tam vidim plechovou strechu, na prvni dobrou.
    A jinak jsi tady v klubu pred a po, tak kdyz tu musis tapetovat fotkami, snaz se drzet tema klubu.

GANBOY: ano zmizela hnusna drevena (provizorni) nadstvba, nevidim v rom jediny problem
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    SEJDA: taky zmizela členitá střecha (klasika je levnějši) a dřevěný krov, možná tuctový, ale přesto orignální a krásný šel pápá…

Chápu že barva má bejt viditelná protože je to navigační bod (nádraží) ale udělali z púvodního česko/německého stylu stavby takovej česko norskej fusion
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SEJDA: No, vzhledem k tomu, že jsem nějakou dobu dělal restaurátora, tak třeba nádraží ve Štěpánově se nám podařilo i se zachováním historického vzhledu v pohodě dát do pucu bez nutnosti šílené omítky a barvy.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    MATEEJ: ze tam vznikla krasna dobova pristava a zmizel ten priserny bungalov nikoho nenadchne. Nepomuze ani to, ze je temer puvodni.

Vsechny na privni dobrou nasere, ze to nema barvu "150 let jete cihly" ale "nove cihly".

Vsichni (radi) podlehame emocim.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Jako já vím, že jsi pičus, ale tvoje neschopnost pochopit HYPERBOLU je do nebevolající. Příště to napíšu v Latině a exaktně. Tak si zatím přečti Vergilia v originále.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PLOSTENKA: jj, zavani to metafyzikou, ale spravedlivejsi zpusob neni
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    K té barvě, horní fotka je z galerie článku linkovaného GRANTORINO, spodní z příspěvku ZUZKAOU. Pojďme ten rozdíl udělat trochu... křiklavější.

MV5d5195dcd3_IMG_20260206_105621

1772042385_67dd1
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: aha, netusil jsem, ze ukazovaci zajmeno *tohle* je specificke pro atribut barva, moc se omlouvam, clovek se porad uci..🤷
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    HAR4NT: Protoze betonova kostka, projistotu zamcena a obehnana kilometrem modryho zabradli, je to prave orechove.
    ILTU
    ILTU --- ---
    LORD_DE_SEIS: Leda tak! ❤️
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Bavím se čistě o té barvě, ty tvoje bábo.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    HUGH_BOYLAN: tvoje baba je zlocin, tyhlety genericky R-U modularni nadrazicka s cekarnou vytapenou erarnim uhlim, 60m² vyhybkarnou a 150 kg dvoukridlejma vratama misto normalnich dveri, patrej uz leda tak do modelu s TT vlackama.

sotousi se muzou chodit kochat tam. bych chtel videt, jak by lidi juchali pouzivat letiste nebo autobusaky zrekonstruovany do stavu z roku 1925.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    GRANTORINO: Tohle je zločin!
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná je to tak schválně - reflexní prvek, aby vlak do nádraží, třeba za špatné viditelnosti, nenarazil
    LOGO
    LOGO --- ---
    DEMENCE: zatepleno nic není. Podle šířky špalet oken je vidět, že nepřibyl izolant.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Psala jsem Zuzkaou do pošty, normálně jsme si psaly v poště v únoru... a v bloku mne nemá a nevidí mne a já ji taky v bloku nemám a vidím ji, v poště to funguje, chápe to někdo?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    TARMAQ: pak jedině Zuzkaou má v ignoru mne, neb já ji vidím:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam