• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON: Myslim ze silny leader az bude po valce (a bude to s jakymkoliv vysledkem) bude rad, ze nebude souzenej resp nekde v emigraci se schovavat. Videni Zelenskyho je na zapade dost odlisny nez na UA.

A at nejsem OT, tak nejaky pred a po znaku fot. klubu

MISSTY
    MISSTY --- ---
    DRAGON: mas sice pravdu, ale s tou korupci co tam je, tak bohuzel se bojim, ze ta velka pomoc bude zvelebovat vily v Marbelle apod....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    DRAGON: tam jsem nekolikrat byla.. fotili jsme se v tom zrcadlovym obkladu ty odbavovaci budovy... ach ach
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hajzlové hnusný ruský nenávistný bezcitný, ať chcípnou. Dát tu zemi do kupy bude trvat strašně dlouho, ale Ukrajinci budou mít velkou pomoc ostatních zemí, zvednou se zpátky, tím spíš s tak silnym leaderem. Doufám, že tohle Rusku nikdy svět nezapomene a už nikdy nebudou moct tohle na někoho zopakovat.

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    NELLAS: ona měla mě a vůbec mi to teda nevadilo :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    Pořád tu zaměňujete dvě věci. Ta budova byl v původním stavu prostě neudržitelná. Jo mám rád tyhle budovy, je vidět že se na nich nešetřilo a většinou to stavěl někdo kdo věděl co dělá.

Ale je to energetická bomba. Zachovat ráz= udělat vnitřní zateplení. To by se i dalo v přízemí, které má vysoké stropy, ale už ne v patře.

Zjednodušení střechy se myslím povedlo. Ten původní krov mohl být asi právě díky členitosti nutný opravit a zachovat to nemělo smysl.

Za mě docela bonus ten obklad, ta barva nebude její reálný odstín, ale vytažený v photoshopu. Nicméně něco střízlivějšího by i tak nebylo od věci. Ale o tom často rozhodují úplně jiní lidé, než ty zodpovědní za projekt. Co mi vadí asi nejvíc je nezanechání toho dřevěného obkladu, protože ten tam bylo jednoduché obnovit. s těmi litinovými sloupy se taky dalo vytvořit něco zajímavějšího.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MLIKARNA: Ty máš Grandtorino v ignoru? :D
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    vypněte si ty ignory - pak je to tady jak u bláznů nebo uživatelů internet exploreru ;-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TARMAQ: pardon, za to muze ignor, mazu se :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    * nepovedlo
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GECKO: nojo, co by tomu udělalo, kdyby se prostě zachoval ten styl a jenom by se to opravilo jako třeba tady... řekněme s mírnou modernizací spíš funkčních prvků... S přihlédnutím k tomu, že existují zdařilé rekonstrukce, tohle se prostě nebo vedlo. Ale chápu, vkus si za prachy nekoupíš.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GECKO: Hluboká je taky moc pěkný prestavbovy kýč. Ale aspoň s nějakým citem pro estetiku. U ty předělávky nádražní budovy zmizlo členění tak to vypadá hnusné nic víc.
    GECKO
    GECKO --- ---
    GRANTORINO:
    LUSINDA: Hele, zase to nepřehánějte... ta oranžová tahá za oči, to jako jo ale jinak to není žádná Hluboká nebo tak něco... generický stoletý nádraží, není důvod zachovávat každý detail, tím spíš že využití pro ten barák je úplně jiný, než když vznikalo (a spíš skoro žádný).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    GRANTORINO: zpětně jde zachránit ledaccos. Jen na to musí mít majitel cash. Třeba za pár let přijde nějaká retro vlna a budou se ty bastly dávat pryč ❤️
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LUSINDA: přesně, když si to pořádně prohlídneš, tak je to fakt hnus. zmizel jeden štít nahoře i ty ozdobné vzpěry, některá okna dali pryč nebo vyměnili. Zmizela cihlová textura fasády, pak to nedává smysl s těmi nárožními kameny... Za mne je to taky celý dost hrůza. Bohužel celý ten charakter té stavby je kompletně narušený a si myslím, že už to nezachráněj..
    GREW
    GREW --- ---
    GRANTORINO: z cizího krev neteče...
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MATEEJ: ta barva je to poslední co by mě štvalo....co ty.okna, název a dveře. Plastaky do každé rodiny.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Leda by k tomu sladili i zaměstnance...

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Tak to má pokračování, bude pokus číslo 2.0 :))

Vyjádření Správy železnic k opravě budovy v Pacově - Tiskové zprávy - www.spravazeleznic.cz
    https://www.spravazeleznic.cz/-/vyjadreni-spravy-zeleznic-k-oprave-budovy-v-pacove?

ILTU
    ILTU --- ---
    MATEEJ: Já si tam snad cestou k tchánovcům udělám zajížďku 🤣
    HOVADAK
    HOVADAK --- ---
    GRANTORINO: Asi stejná firma, co dělala sokolovnu v nedalekých Černovicích.
    Mapy.com
    https://mapy.com/cs/turisticka?source=base&id=2257014&gallery=1&x=14.9687361&y=49.3729938&z=17&ovl=3,4
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Radnice a orloj po Prazskem povstani a dnes

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam