• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZSIS: mi ta fasada prisla takova zasla, ze bych se nedivila, kdyby tam byly jeste i drapance od pterodaktylu...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SEDELAVLOKALE: spis pred druhou, tady do sebe sili socky s fasistama, nez vicemene vsichni spolecne vitali hitlera.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAWERICK: treba tam jsou v te fasade jeste kulky z 1. svetove valky
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Ještě mě napadá jestli s tím nemají něco pamatkari třeba? Jasně. V vypadá to podobně jako na domech v okolí ale možná je to nějaká zvláštnost?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZSIS: Jj. Tak to bylo myšleny. Ale jestli je to tam dlouho tak to nebude ten pripad.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SEDELAVLOKALE: imho velmi nepravdepodobne. ale nic jineho me take nenapada.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    ZSIS: je to mozne, ze je to SVJ a ti dole se na to vysrali? 🤷 U nas v baraku mame vsechna okna nova, jen sousedum pod nam hnijou ramy oken, protoze to proste odmitli (taky SVJ)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    OMNIHASH: pardon my french, ale to nevypada ze by tam kdy obchod byl. dyt tam jsou jen okna do suterenu a nad tim nejaky byt.

MAWERICK: co je WiP? Work in Progress? Pravidelne so pohybuji za rohem, a takhle uz to vypada od doby kdy jsem si toho vsimnul, coz je cele roky. jak se zatepluji hezky ci mene hezky je videt i na domech kolem. hlavne teda mene hezky.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ZSIS: Nemůže to být nějaký WiP? Možná že oprava toho kusu potřebuje nejakej postup tak se čeká až bude mít vhodná firma volno nebo tak něco
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZSIS: no jasně, páč tam obchod už není žejo...
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    OMNIHASH: ono mi jde spis o to, ze na obrazku v pravo dole neudelali.. zdanlive nic.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ZSIS: imho nejdřív zateplili obchod, a pak po pár letech dělali zbytek baráku od prvnáho podlaží dál.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    wien 1150, pred a po v jednom obrazku.
    nevite, jak tohle vznika? ze by to tam dole patrilo nrkomu jinemu nez zbytek baraku? i s fasadou?

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PPNEKK: to je zajímavé, ta střecha nepůsobí, jako že by se z ní dalo něco zachránit. Článek nejde do detailů, ale předpokládám, že nosná konstrukce se tedy asi zachovala.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PPNEKK: Klobouček!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    PPNEKK: První, co mě napadlo: tak to mě poser :)
    Skvělý, že pořád existujou lidí, kterým stojí za to takové věci dělat.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Před-mezi-po
    Kittelův dům | Poznej domy - Interaktivní průvodce po domech s příběhem
    https://poznejdomy.cz/domy/detail/1610-kitteluv-dum?

RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    RSZ: Strašně dlouho to ve mně kvasilo, než jsem konečně našel správnou reakci: Dyja dyja dá.
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    GECKO: BTW, včera jsme si přivezl auto, kde světla leštil servis v 07/2024 podle faktury a vypadaj takhle. Vzhledem k tomu, že na faktuře je cena 700 vč. DPH a jak to vypadá, tak bych řekl, že přeleštili jen stínítko zepředu a tu plochu shora ne. Asi to bude chtít udělat zas ale to auto má urgentnější věci k vyřešení.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RSZ: dyja dyja da.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam