• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    GREGI
    GREGI --- ---
    SHIN
    SHIN --- ---
    z vlastní kobky....

C4500=>C9500+5x2960

Kabele=>Kabele

ZSIS
    ZSIS --- ---
    zapomnel jsem ty ponozky a sandale, ale uz se otepluje.

NEI
    NEI --- ---
    ZSIS: Kdybys mi tohle napsal dva roky zpátky, tak tě dám bez varování do DI. :-)

1. nedělal bych drama - zlehčuješ moje emoce - to už nedělej nikdy nikomu ve svým životě :))
    2. srovnáváš mou situaci se situací, která u Tebe nastala pravděpodobně během srandy na dovolené a s partou přátel
    3. nevyžádaná rada - dej si pivo a rohlík a neber život tak tragicky - to ale dělám taky, viz bod jedna třetí část

Tou klíčenkou jsi to moc nezachránil, ale nějaký plusíčky mít asi budeš. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    ja bych z toho nedelal takove drama, na vode jsem si nekolikrat necistil zuby tyden. to zvladnes.

pivo, rohlik a cerny humor... jdu si pro klicenku.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    před vejletem

po vejletě

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: Díky za sdílení. Mrzí mě, že se s tím potýkáš, ale taky pomáhá vědět, že v těchhle věcech, o kterých se těžko mluví, ale občas se stanou, člověk není sám.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HOWKING: to pominuls fotku z Apollo 8 od Anderse, proc? Jestli neni i lepší nez z iPhone byvse z Hasselbladu.
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    NEI: dekujeme
    ILTU
    ILTU --- ---
    KARLOSK: Kdyby to bylo tak jednoduchý...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NEI: vzhledem i před fajn. Do hlavy bohužel nevidím, fyzično už vůbec, ale to dáš! To je rozkaz! :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    NEI: Mozes ist aspon niekam do liecby, kde sa o teba postaraju, umyju ta a nakrmia?
    NEI
    NEI --- ---
    SALVATOR:
    Čím budu starší, tím ty propady budou hlubší a horší. :-(

Užívám poměrně dost masivní medikaci a stejně se mi tohle teď děje.
    Je to jak nějaká agresivní rakovina mozku, dělá si to co chce.
    Nedávno jsem dělala životní reflexi a zvedala jsem se ze dna už cca 20x.
    Stát mi už bohužel neuznal ani invaliditu prvního stupně, protože jsem byla poměrně dlouho v remisi.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NEI: A dá se na to vůbec zvyknout?
    NEI
    NEI --- ---
    LUSINDA: Jak všichni již víte je tohle všechno dlouhodobě součást mého života, akorát ty pády jsou pokaždý tak nečekaně silný, pořád mi nejde si na to zvyknout.
    Snažím se už nefňukat a přijmout to.
    Vždycky to totiž přejde.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NEI: úplně mi to pripomelo tenhle fb příspěvek. Hodně sil.

https://www.facebook.com/100078753769771/posts/939226945379089/?app=fbl
    NEI
    NEI --- ---
    Úzkost a diskomfort jsem vyřešila sprchou, umytím vlasů a namalováním se.
    Nikam nejdu, namalovala jsem se čistě jen pro fotky na nyx.

Nemyla jsem si vlasy zhruba 14 dní, nesprchovala jsem se cca 7 dní a nečistila si zuby cca 3 dny.
    Pár dní jsem doma chodila jako zombík a bez očního kontaktu.
    Když si ty dny přehrávám zpětně, muselo to bejt strašně divný pro mou rodinu, musím to s mámou probrat.

SEJDA
    SEJDA --- ---
    HOWKING: jenom si pripomenme, jestli pak Nielovi fungoval pocitac pocas pristavani a nehlasil chyby 1201 a 1202, coz vedlo k pretizeni navadeni,

Fun fact:
    "Outlook error 1201 (often related to or appearing similar to 1200 or 1202) typically indicates a failure in authentication, specifically with cached credentials, security tokens, or connecting to a Microsoft 365 server, often resulting in a "Something went wrong" message."
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Visible spectrum
    UV spectrum

..aneb z vlastní zahrádky. Pěstuju plísně pro děti (a chystám si materiál na VědaFest) a ukazuju jim UV luminiscenci plísní. Mobil to tak nechytí, ale v reálu plíseň krásné fialově svítí :D.
    (A to, že mi tam vyrostlo úplný cartoon oko, je velký lol)

CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vlky jsou přirozená obrana stromu při usychání a nebo napadení špatným arboristou.
    To že roste kolmo vzhůru je důsledek efektu co nejdříve nasadit listy potřebné pro získání energie stromu. Pokud třeba uschne nějaká větší větev. Nahodí strom vlky aby ji dokázal udržet na živu. Po čase se z vlků stane normální větev jako kterákoliv jiná. Kdyby zůstal jen ten pahýl a u toho by nebyla mízonosná větev, postupně odumře i pahýl.

Krom toho vlky může způsobovat i hormonální nerovnováha a nebo přebytek dusíku u kořenů.

Kořenový bal a plocha listů musí být v rovnováze. Podobně třeba u přesazování kdy strom přijde o část kořenového systému je dobré redukovat větve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam