• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    IOM_NUKSO: nic ve zlém, ale mně přijdou víc creepy tyhle komentáře. Mně to přišlo hezké/roztomilé, a nějaký sexuální podtext tam prostě jako otec dospívající dívky nedokážu vidět, a děsí mě lidi, kteří ho tam vidí... co jim proudí v hlavě.
    CADDY
    CADDY --- ---
    IOM_NUKSO: Tak podle mě je to tak trochu princip těch fotek... mně dost vadí i fakt, že jsem úplně nemohl dodržet přesně stejné místo (stála tam auta)... tohle mě fakt překvapuje, viděl jsem fakt hodně daleko šílenějších fotek na toto téma, kde bych se už i já sám zdráhal... možná si jen neměla brát minisukni, no 😁
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    IOM_NUKSO: tak z tý řady je asi úplně jasný, o co jde, ne?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CADDY: nevim, zda je tolik nutny dodrzet tu pozici, je to fakt creepy
    CADDY
    CADDY --- ---
    FAITH: Jojo, jasně :)
    FAITH
    FAITH --- ---
    CADDY: Jizbice? Tipujem len podla chatiek a nejakeho zvysku smehu na prvej foto.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CADDY: na to ser, to je asi vic jejich problem, nez vas. Nejsi jediny otec s dospivajici dcerou, kazdy si tim prosel a je to jen tech lidi zvraceny pohled a predsudky. No a to maj lidi u vseho :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: tak tohle samozrejme neni zcela standardni, to se jen snazime dodrzet pozu na fotce :) Tam u techto snah (v teto rubrice takovych uz par urcite probehlo...treba sourozenci ve vane apod.) vznikaji i daleko horsi situace, ja jsem jeste v pohode :-D Za ruce se taky nevodime, ale ty xichty jsou naprosto jasne i pri bezne chuzi po ulici nebo pri nakupech :-D A kdyz prijela nekam Lincolnem, prvni, co bylo slyset, neco o zlatokopce :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CADDY: to neporizuj. Porad lepsi, kdyz si lidi budou myslet, ze mas mladsi milenku, nez toto nosit :) Asi kdyby to byla jina poza, tak clovek nehne ani brvou.
    Ale ja s tatou nikdy nevyrustala, takze nevim jaky to je mit takovy vztah, tak muzu mit i zkresleny pohled. Treba moje neter byla vzdy na sveho otce pysna a brachu taky vzala pomalu jeste ve dvaceti tatu za ruku a nestydela se.
    CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne, ja to chapu naprosto... uz si na ty vyrazy a prupoviodky lidi kolem pomalu zvykam :-D Ja si snad musim poridit tricka s napisy OTEC a DCERA...nebo nevim :-D Kamos mi tam zrovna rikal (ma stejne starou dceru), ze kdyz se byli nekde ubytovat, tak na recepci taky cumeli, az holak radeji rekna neco "tati" a uplne bylo videt, jak si oddechli :-D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CADDY: sugar daddy vibe :))
    (Promin, ale za me je to divne, ale mozna to jen neumim pochopit)
    CADDY
    CADDY --- ---
    Jedna tradiční po dalších deseti letech.... nic naplat, člověk ani nemrkne a to mimino si už dojede na akci suverénně samo :)

ZSIS
    ZSIS --- ---
    1TERESKARASTY1: ja se zas vratil k silikonu, pote, co my dva ruzne kozene pasky způsobovali vyrážky.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    1TERESKARASTY1:: to je vtipný, přibližně ve stejnou dobu jsem dokončil novej pásek ze zbytků kůže na svoje hodinky :-).
    Kupovaný origo pásky my vždycky vydžely tak max 2,5 roku, původní kožená samovýroba vpravo dala 4 roky, tak teď mám zas na pár let pokoj a materiál ještě nejmíň na jeden pásek.

1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    Výměna Garmin pásku, sbohem silikone.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANTONIN: posta
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    BLOWUP: Jasný dělám, díky
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ANTONIN: moc pekny, respekt. Delas taky suchy zidky?
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Vzorky spárováni a omítky, material je čistě přírodní.

DROOPI
    DROOPI --- ---
    NEI: nestrihat....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: kdyby si laskavě otevřela svůj doporučený klub, tak tam máš odpověď, tak nevím, kdo tady hysterčí.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Ježiš nehysterči zas. :-p

Taky ji miluju.

Tak měl prostě Dragon první náhodnou asociaci jako další miliarda lidí která si ji vybaví když se řekne žena s holou hlavou.
    Vždyť ani nenapsal že je mi podobná.

A flejmovat můžete kdyžtak i v tom klubu určeném pro komenty. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam