• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo, akorat, ze on chudak musi :) Ja bych k nikomu s priklonem k Okamurovi nejel :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    CADDY: si umim predstavit, ze to je jedna z navstev, u ktery si Karel tyden před ní říká "sakra, mne se tam tak nechce, ale odbydu si to a budu mít zas dlouho klid" neco jako kdybys jen na navstevu k rodinym prislisnikum, kteri fandi Okamurovi. Tomu se teprve říká vnitřní síla.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ACKO: Jako po tomhle je svět tak v řiti, že nestačí 4 jezdci (ani 5 jako na Zeměpološe) ale hned 7 jo? Chápu to dobře?
    ACKO
    ACKO --- ---
    HERKULES: ilustrace, že lidstvo je už opravdu za zenitem a hořící jezero vzplálo, sedm jezdců apokalypsy osedlává koně
    CADDY
    CADDY --- ---
    BACCARA: ale ocenme, ze aspon ta busta neni jeho vlastni :))

jinak ten Karel ma takovy hezky shovivavy vyraz... :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KARLOSK: Ty modely letadel jsou super, to by ani ten Kočka neudělal.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    HERKULES: I za toho Nixona to tam nevypadalo jak u Kočků na Matějský.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Jedna oválná pracovna ...

ERRTU: stárnout jako Willis? To bych nepřál ani největšímu nepříteli. Chudák, místo aby si užíval důchodu...
    CADDY
    CADDY --- ---
    ERRTU: to možná tak tou pleší, což je zrovna to nejhorší..
    jinak nevím 😁
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CADDY: nedalo mi :) ale, snad to nevyzni moc debilne... rostete oba do krasy!
    zas jeden klikar co starne bruce-willisovskym stylem.
    CADDY
    CADDY --- ---
    ERRTU: Barva není nesením, tolik zase neváží... ale sluncem a kabrioletem 😂
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CADDY: teda mě se nejvíc líbí ten progres v tvém výrazu v obličeji, 1. mimino, pohoděnka, 2. už se trošku pronese, 3. hnngh... foť to! záda!
    i barvu měníš správně :D
    (a zcela s tebou citím, o těch trikách táta/dcera už jsem seriozně přemýšlel taky)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: já mám rád jednotu, jsem prostě Caddy úplně všude, a vlastně nemám tak ani moc co tajit :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    SCHWAB: aha, tak pardon :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    TOMBRIDER: porad me neprestava prekvapovat, kolik lidi ma na nyxu stejne nicky jako na jinych sockach.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    SCHWAB: y s teckou neni vtip, to je prvni derivace.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CADDY: to byl přechodnokový vtípek. Něco jako y s tečkou.
    nebo zvlněné s. (psaci)
    nebo ctyřkopečkové m.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nyx je takhle moc propojenej s fcb? To zírám...
    Aneb zapnu fcb a tam mi jako první vyskočí tady CADDY.
    A ne, neznáme se. Fakt. :)

CADDY
    CADDY --- ---
    SCHWAB: to "íc" tam mas nav-íc :) Ach ty prechodniky (jsi chlap, doufam :)))

pupicek mam na druhe mnohem vetsi nez na treti, to je jen postojem (jak je uz velka, trochu jsem se prohybal, abych neprepadl dopredu :)) a mozna tesnejsi kosili (a hlavne rozepnutym sakem a nicim nezakryty)... to je i videt, ze tehdy jsem mel toho na sobe vic i v obliceji a vsude, ted uz je jen ten pupek..byt mensi, ale jako je, no :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CADDY: vlasy asi OK, si měl náběh je nemít už na první fotce, ale to víš sám moc dobře!
    Spíš bych poukázal, že až na třetí fotce máš pupíček.

Ale to jen tak porypuju, sám doufajeíc, že mi moje mladá slečna nedá košem v nadcházejících letech na podobnou fotosběrnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam