• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    NTR23
    NTR23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Aha, dík za info
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NTR23: pokud polepíš plochu nad 50%, musíš to zapsat do registru - což nejspíš KNC23 udělal
    NTR23
    NTR23 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Vsak fólií se barva laku nezmění.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    KCN23: neremcaj benga kvůli nesedící barvě v techničáku?
    KCN23
    KCN23 --- ---
    Letni upgrade a pak zase zpet

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    OMNIHASH: lol, chvíli jsem si myslel že je to Las Vegas
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    EZOUN: to je nějaká stará fotka, reálně to tam tedka vypadá takhle:
    RSZ
    RSZ --- ---
    EZOUN: šílený modlosluzebnicvi, číst to v béčkové scifi, tak to bude těžko uvěřitelný
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Sir Alex Ferguson

CDR
    CDR --- ---
    mé pracovní nástroje
    při čištění této sestavy jsem spotřeboval asi 0.5 litru isopropylalkoholu

CDR
    CDR --- ---
    opět jedno čerstvé "čistící" před a po z mé zahrádky .)
    Na konci celého procesu je takovýhle naleštěný krasavec.
    Ale opravdu to nebylo jednoduché
    Kdyžtak zde celé album
    Facebook
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10165755314648760&type=3

HERKULES
    HERKULES --- ---
    Jedno domácí DIY, aneb na svátek práce podlaha před a po

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: v takovém neslusivem oblečku by nevypadal dobře fakt nikdo. Teď vypadá jak Paris Hilton.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MADIETTA: pochopitelne. Kdyby mela na prvni foto mikado, jste jak segry :)
    Ja zase obdivuji, ze na te starsi vypada dost mladsi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Meghan Trainor v klipu k Better When I'm Dancin' (2015), kde se mi tak líbila, že jsem si to video svého času pouštěla furt dokola... a v klipu k Shimmer (2026), kde... se mi už tak nelíbí, no.

CDR
    CDR --- ---
    JONEZ1: třeb azde

CableMod PRO Bridged sada sponek na kabely bílá / 12 sponek / 4x | Mironet.cz
    https://www.mironet.cz/cablemod-pro-bridged-sada-sponek-na-kabely-bila-12-sponek-4x24pin-4x16pin-4x14pin+dp484061

ale když člověk pohledá, dají s ekoupit na ali, temu a pdodobně za desetinu ceny

český název je "kabelový" nebo "vyvazovací" hřeben
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    CDR:: Pěkná práce.
    Zaujaly mě ty “hřebeny” mezi kabeláží, dá se to někde koupit?
    Pro případné zájemce můžeš ještě doplnit velikost disku.
    CDR
    CDR --- ---
    Tohle byla docela fuška. Interně jsem to nazval "Projekt Aby bílá byla". 4 dny práce, samozřejmě ne v kuse, ale takových 6-8 člověkohodin to sežralo.
    Mám rád bílé počítače, ale tento byl lehce nahnědlý, má snaha byla, aby byl opravdu bílý.
    Což zahrnovalo samozřejmě patlání se s tím, že bylo třeba vyjmout 6 RGB fanů a ručně je lopatku po lopatce vyčistit. Stejně tak jsem demontoval přední mřížku.
    Jediné HW zlepšení, které jsem udělal, bylo odstranění dvou 2,5" SATA SSD a jejich nahrazení jedním rychlým M.2 diskem. Nutno dodat že je to celkem znatelný upgrade, NVME disk Apacer, který jsem použil je asi 15 x rychlejší. Kvůli jeho montáži jsme musel udělat to, čemu jsem se chtěl vyhnout, musel jsem vyjmout z PC základní desku, protože na ní chyběl montážní sloupek na M.2 disk. Ten jsem vykuchal z jiné desky, dárce orgánů, sloupek se ovšem uchycuje šroubkem zespodu a nebylo tedy zbytí, deska s emusel avymontovat a zas namontovat zpět.
    Motivace byla tedy jasná - vybělit co nejvíce hezkou drahou pc krabici Asus, rearanžovat mizerný cable managment, který byl z průhledové skleněné části mizerný, zadní část byla prostě jen namačkaná do PC. Pro zdůraznění bílé krabice a opravdu čistý design cable managmentu jsem použil bílé napájecí prodlužováky.
    Paradoxně nejvíce práce zabral cable managment zadní strany, která je schovaná plechem. Není to dokonalé, ale snažil jsem se prostě, aby to bylo co nejpoctivěji a nejlépe v rámci mých možností.
    Kdybych to dělal pro sebe, vykašlal bych se na to (mé osobní PC je například bez skleněné bočnice a je prosté jakýchkoliv RGB prvků).
    Stroj je určen na prodej, jen ještě rychlé shrnutí HW parametrů.
    Asus PC case, 6x RGB fan + RGB cpu cooler, Asus RGB kontrolér, nic extra board Asus s chipsetem B450, CPU Ryzen 5 3600, GPU Nvidia RTX 2070, M.2 SSD Apacer (5000 MB/s) s chladičem Arctic silver, paměť - 16 GB kit - (tedy 2x8) Vengeance RGB PRO 3200 MHz CL 16, zdroj Corsair RM650.
    Cenovka v obchodě - 11.900,-
    Omlouvám se za obšírný úvod a teď tedy voila, před a po .)

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MALATI: tak jeste ze u nas se pouzivaji fotky focene na doklady :))
    MALATI
    MALATI --- ---
    Asi jste už všichni četli, ale patří to sem :D
    Pátrání po pohřešované ženě zkomplikovaly fotky na sítích. Vypadala na nich úplně jinak

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam