• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LEENVECKA: jako takhle, mně se to zobrazilo na FB a pokud si dobře pamatuji, bylo to líčení na svatbu, ot je do společenských šatů, kde budou všichni hodně nalíčení a paní to tak chtěla! Tak nechápu, co tady kolem toho děláte za tanečky. Paní to tak chtěla, hodně výrazné oči. Koho přesně zajímá, co si myslíš ty, že jí chceš naordinovat francouzské líčení? Schvalně...blablabla... tvl. Paní si nešla kupovat noviny do trafiky...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    LEENVECKA: udelala jsi ji denni liceni, na promene ma nocni. Je to o vkusu a spokojenosti zakaznika. Chtit si udelat radost a poslouchat takove kecy, tak z toho brecim. Stejne tak z kritiky, kde je zena treba jen bez make-upu s neutralnim vyrazem a vy z ni delate utrapenou chudinku. Ale, co se tady divim.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LEENVECKA: jde taky o to co se líbí té paní, nepřijde mi že by se v tom necítila. Ten mainstream v líčení se některým líbí.....a na ulici potkávám docela dost holek s umelejma řasama a tím velmi výrazným obočím.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: heled jsem holka a ta zmena se mi taky nelibi a bohuzel ve me taky vyvolava uplne stejnou reakci jak psal Axtheb .. pred zenska s debkou co na sebe nema cas, ma maly dite a buhvi kolik dalsich starosti .. a po proste lehka holka, strasne umela ... to delaji predevsim ty priserne zmalovany oci, umely rasy a bohuzel i ta kalsicka kombinace nude a lesky liceni pusy.

Schvalne jsem tu prvni fotku projela AI s tim aby pani udelala klasicky francouzsky liceni, dala ji lehkou tvarenku a pridala usmev .. a vysledek viz nize. Myslim, ze by ji to prospelo o dost vic, sice nevypada jak holka z ... ale jak normalni zenska co se o sebe stara a ma se rada.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: ses buran, no. To uz vime.
    Kazda zena, ktera se odvazi udelat nejakou zmenu nebo neco pro sebe urcite oceni slyset, jak to ma delat jinak 👍
    NEI
    NEI --- ---
    ELIZHANNAH: Mám vážně nemocnou duši, ale to není úplná novinka, heleď. :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    NEI: prosim te, neschazuj se. je tu hodne lidi, kterym se moc libis. i bez barvicek.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    AXTHEB: nojo ale to je o tom, jak to pripada zbytku soutezicich ve Sklepmistr hleda zenu, pac, ruku na moudi, kazdej z nas by ofc prefik obe a klidne najednou...:)) takze ji ten makeup ani nepomoh, ani neuskodil:D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ELIZHANNAH: Má, ale s tím se strašně špatně bojuje.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    NEI: "strašně moc hnusná"? Nemáš porouchané zrcadlo?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MICHELLEDANIELS: Kdyby to byla moje kamarádka, zaplatil bych jí makeup u někoho míň špatného.
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Taky mám raději přirozenost.
    Ale nosím mejkap proto, abych sama sobě nepřipadala tak strašně moc hnusná.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: co jsem psala nize? Nebudu se opakovat. Pokud chcete psa bit, tak si vemte hul... za me to "modelka" odnasi uplne zbytecne. Jen kdyby to byla vase kamaradka, to by bylo jine.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Zjevně jsem to napsal příliš nesrozumitelně. Přijde mi, že jí ten makeup hrozně ublížil.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ale vsimla sis,ze pise,ze mu ta pani tak pripada a ne,ze je? Vidzejo?
    Jako poza "svudny pohled, pootevrena pusa a drzim se za kozy" je bezna a jezdis tak treba v tramvaji?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: proste nemusis mit vzdy verejny nazor.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: ona tu fotku hlavne ani nezverejnenila. Zverejnila to vizazistka a rozhidne ne proto, aby nekdo o cizi zene, ktera si da make-up nekdo psal, ze je fucktoy. Chapu, ze ma doma zenu, ktera se prilis nelici, ale proto je takovy nazor od takove osoby za me dost neohrabany a pres caru.
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Hodnotíš spíš její výraz, než proměnu IMHO.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MICHELLEDANIELS: ona to ale asi nedelala ani pro nas, abysme to tu plusickovali..
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AXTHEB: a co ti vnuklo do hlavy, ze neco takoveho musis vypoustet do sveta? Obycejna neohrabanost. Tak dekujeme za nazor.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: *psat o cizí ženě
    NEI
    NEI --- ---
    AXTHEB: Mně přijde krásná před i po.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GIRAFFKA: je to foto z profi make-up skupiny. Kdyz by maskerka rekla, vyfot se takhle budes vypadat lip, tak to vetsina žen udela. Nikdo se ho na nazor neptal a vubec tu ženu hodnotit nemusel. Taky to nejspíš nedělala pro něj, ale třeba jen pro svůj dobrý pocit. Ať se podívá do zrcadla a pak jde takovehle nesmysly pyat cizi ženě. Za mě je to krásna žena na obou fotkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam