• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KID_MCHUTT: každej park deset let po založení vypadá takhle... jedině, že by P3 objednala ty japonský traktory na přesazování vzrostlejch stromů. Dokud byly jenom vizualizace, jak to bude vypadat dorostlý, tak se všichni mohli zbláznit, že tam bude víc stromů než v riegráčích, teď zas, že je to betonovej buzerplac. Za mě je to na místní poměry extrémmně povedená rekonstrukce, co respektuje jak kostel a okolí, tak klimatický změny... za patnáct let tam bude stín z jednoho konce na druhej, jediný, co mě chybí ke štěstí, je nějakej pořádnej formální vodní prvek. Takovej dlouhej úzkej bazének od schodů k metru s pár vodotryskama a dávám tomu 10/10.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KID_MCHUTT: Taky tam chodím často a věř mi, že je lepší tohle, než nechtěně zahlídnout polonahýho bezdomovce v křoví, kterej se tam jde vy..at.. za bílýho dne. Jakejkoli plac, kterej nebude sloužit jako jeden velkej veřejnej hajzl, je za mě bonus.
    Vono mít děti, kterým kvůli tomu pak nedovolíš ani šlápnout na trávník, protože tam může být něčí hovno, nebo louže chcanek, je při pohybu městem fakt těžký.. a i tak se to občas stane.. a to nechceš 🤦
    KEL
    KEL --- ---
    KID_MCHUTT: bud v klidu, ty bezdomovci budou přeci na těch červených sedačkách a potkany jak víme, nevyženeš.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: chodím skrz ten buzerplac skoro denně. Co bude za deset let, je hezké, ale teď je to brutální betonová srágora, ze které zmizeli ptáci, v noci tam už nejsou netopýři. A ano, teď tam nejsou ty keře, ve kterých žili potkani a bezdomovci, kteří zjevně uráželi něčí jemnocit. A pochcané trávníky tam budou stejně, vzhledem k přístupu P2 a P3 k tomu, co měla být veřejná zeleň.
    KEL
    KEL --- ---
    CUKI: Ne, jako že byly úplně k hovnu.
    CUKI
    CUKI --- ---
    OMNIHASH: Jo tyhle vizualizace snesou vše.

Jasně že ty stromy povyrostou. Ono až se tu všichni povraždíme a vezme si to zase zpátky "matka Země" tak jungle bude ledaskde. :-D

KEL: Jako že ty nový pochcaný nebudou? :-)
    KEL
    KEL --- ---
    OMNIHASH: Žádný takový, my to chceme soudit hned teď! Za tři roky si už na pochcaný trávníkový trojuhelniky nikdo nevzpomene.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Zkuste vydržet dýl než tejden po tevření, ono to chvíli trvá, než ty stromy dorostou... zrovna jiřák je vyprojektovanej tak, že z toho bude za pár pětiletek solidní džungle...

KAAA1903
    KAAA1903 --- ---
    LORD_DE_SEIS: Žena to nazvala "Buzerplac"
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CUKI: já bych snad jen uvedl, že rekonstrukce vyšla na cca 570 milionů
    CUKI
    CUKI --- ---
    LORD_DE_SEIS: Skoro by jsi měl pro neznalé místa uvést, co je před a co je po :-D
    hrůza
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    KAMAHL: Super, že je tam zeleň, ale tyhle okrasný mě zas tak neberou. Vysadit velké stromy a trávník, občas něco co to trochu rozdělí, voda super, ale okrasné zahrady jsou většinou cesta do pekla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MALARKI: jako zvládlo to i Brno a to je HK méně bizarní město.

_
    _
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MALARKI: Tradiční parkování si zaslouží ochranu UNESCO!
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MALARKI: Tam je to s tím parkováním úplně nechutný.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    KAMAHL: to jsem zvedavej, jestli se hradec nekdy docka i fotky potom

GANDHI
    GANDHI --- ---
    KAMAHL: jako pekny, ale na tom parkovisti je vic lidi nez v tom parku:p
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Roeselare, Belgie

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já se divím, že tu ještě není tohle :-)

Lionel Messi a Lamine Yamal v roce 2007 při focení charitativního kalendáře pro UNICEF

a na MS 2026

Jestli jste až doteď nevěřili, že svět je opravdu malý, tak tohle je důkaz! :-)
    How Lionel Messi and Lamine Yamal's viral photo is coming full circle at the World Cup - ABC News
    https://abcnews.com/GMA/Culture/lionel-messi-lamine-yamals-viral-baby-photo/story?id=134805177
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    Tyhle šaty mi nikdy moc nepřirostly k srdci, ale líbil se mi dezén, tak jsem z nich udělala šatičky pro dceru.

GECKO
    GECKO --- ---
    HEJSEK23: Zaznamenal jsem obě přezdívky... jak Hroší lázně tak Krmítko pro slony.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    To jsou hroší bazénky a né sloní krmítka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam