• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    DAHY
    DAHY --- ---
    FIFI: Myslím ty černý, co vypadaj téměř jako ta z IPR, která vznikla, aby se na každý náměstí nemusela navrhovat nová a něčí kámoš se na tom namastil.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    to nevypada ze by nekdo navrhl vlastni lavicku. jen jsi pujcil uz vyzkouseny design. stary 24 let, jak ten cas leti :D

History of the Enzis | PPAG Architects & Vienna's MQ
    https://enzis.at/en/the-history-of-the-enzis/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: dlužno dodat, že tak 3/4 všech stížností vygeneroval autor fontány a průduchu:) co sem koukal, tak až na ten provar se smazaným podpisem se dá většina z toho vyřešit relativně samo, stěžoval si na velkej proud a chybějící patimu, první zvládne údržbář, a druhý se vyřeší samovolně, než dorostou ty stromy...a teda minimálně v devadesátkách to pískovali celkem běžně, bylo to potagovaný do tejdne a párkrát do roka to celý zmizelo, tam taky moc patiny nezůstávalo.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Vidím dobře, že na to náměstí museli navrhnout svoji vlastní lavičku, protože ta od Olgoj Chorchoj by narušila jejich geniální vizi? Chtěl jsem se té rekonstrukce zastávat, ale ne. Ať všichni shoří v pekle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nic..popojedem vy macinkove :D..

Olivia Ozempic.

GREW
    GREW --- ---
    A to tu jeste nebylo zmineno, jak dojebaly tu fontanu, bez vedomi jejiho autora a ze za odstraneni toho vydechu metra uz dostala Praha zjebano od nekolika svetovejch architektu a od unesca.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZUZKAOU: Klidne budu tvuj soukromej cestmir, ludwig i macinka. Hlavne at je ti lip :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KOUDY: píšeš že to uschne kvůli klimatickýžm změnám, po dokázání že je to volovina říkáš (a ve všech možných debatách to bylo opakovaně podobným trollům vysvětlovan=), že víš že tam jsou na to opatření.

V jednom z těch tvrzení jsi prostě lhlal. Tedy vědomě si napsal něco, co není pravda. Důstojnější je pro tebe přiznat lhaní v tom usychání, protože pokud jsi lahl o tom, že víš jaké opatření proti suchu tamjsou, tak jsi za idiota, ne jen za trolla.

Ještě děláš idiotské vtipy o Gretě Thurnberg.

A pak se vymlouváš, že to tka rozhodně není.

Na macinku. Jo, to se ujme.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ZUZKAOU: Netrollim. Stejne jako osm dalsich lidi jsem tu vyjadril celkem stejnej nazor. Klidne nas ale vsechny povazuj za macinky vid.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KOUDY: lživě trolíš pro reakce - čistý macinka.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Když jsem to sem posílal, tak mě vůbec nenapadlo, že to spustí takovej páteční flame :-D
    Tak popojedem ;-)

CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KARLOSK: mně se to líbí a fakt se těšim, až to na jiřáku zaroste podobně :) parkoviště na náměstích jsou přežitek
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CRAZY_IVAN: furt lepší tohle než parkoviště pro brm brm incely.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    To bude super, až to bude stejná betonová džungle jako jeden park v Gdaňsku

CUKI
    CUKI --- ---
    ANABEL_LEE: Vzhledem k tomu, že úprava zeleně mi není cizí, dělal jsem rizikové kácení a prořez, Půldruhého roku jsem botanické zahradě dělal pod velmi uznávaným dendrologem Větvičkou. Jsem členem dvou spolků řešící městkou zeleň jako svou náplň, tak mám dobrý vhled, jak tohle funguje. Na každou dřevinu máš jasně daný prostor, jak do hloubky tak do šířky a to musíš synchronizovat se všemi sítěmi. Jo je to sranda to celé vymyslet to nepopírám, stojí to nějakou práci, ale tu tady mají setsakra dobře zaplacenou. No na jednu stranu chápu oblíbenost těchto platanů pro jeho netypický a dominantní heterózní efekt odolnosti vůči suchu a špatnému ovzduší. Ale nejsem pro jeho plošné vysazování kdekoliv. BTW má poměrně solidní kořenový systém, který je těžké ukočírovat. Protože přirozeně půjde za spodní vodou. A pokud bude vysazován v takové míře, tak ho patrně jednou plošně zlikvidují choroby a škůdci.
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A až budou parlamentní volby, tak bude mít aspoň kde Bureš rozdávat koblihy a párky z Kosteleckejch.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KID_MCHUTT: není, je to přeci městský projekt, který dopadl dobře, copak neumíš číst? :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEDELAVLOKALE: s přístupem "plocha je zelení a parky obklopená, tak proč ji nezkurvit" jich moc nezbyde. Tohle je tepelnej ostrov jak kráva a ještě dlouho bude. Naprosto mrtvé místo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam