• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MICRO
    MICRO --- ---
    KOUDY: Tak tohle zrovna umím i já.

JIMX
    JIMX --- ---
    Před

Mezi

Po
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: taky mě to překvapilo, když sem na to narazil poprvý. Ale minimálně ty kamenný válce bejvaly rozesetý po větší ploše, jeden je ještě vidět na dlažkách úplně vpravo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    THEFLON: to není deformace lebky. Propadlé spánky jsou jeden z typických příznaků při extrémní podvýživě a hladovění.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    KOUDY: "To chceš brát" jako řečnický obrat... Nebylo to myšleno přímo na tebe :-D
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    KOUDY: vedlejší účinek je i deformace lebky? To chceš brát
    GREW
    GREW --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: myslím, že ne, jednak by to bylo to první, na co by si Šedivý stěžoval, a neslyšel sem od něj na tohle téma ani slovo, druhak i v památkový katalogu je uvedenj průměr 10m, což odpovídá tomu zelenýmu kruhu. Tohle byla prostě část parteru.

fontána Sjednocená Evropa - Památkový Katalog
    https://pamatkovykatalog.cz/fontana-sjednocena-evropa-2283354
    GREW
    GREW --- ---
    PATISLAV: Ja sem pomerne dlouho nemoh prijit na to, co mi na ty rekonstrukci vadi nejvic a ac mam rad vetsinou veci nalajnovany, srovnany, rovny, rovnobezny, symetricky atd. tak tady me to proste z nakyho duvodu vadi a ten predchozi krivej a nesymetrickej stav se mi libil vic.
    GREW
    GREW --- ---
    OMNIHASH: Me teda jako nejvetsi problem prijde hlavne to, ze po presunuti obrovskej kus ty fontany chybi... Zatimco pred tim mela rozlohu o velikosti cca cerveneho kruhu, ted ma rozlohu jen o cca velikosti zelenyho kruhu.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já se taky ještě nevyjádřila. Jiřák se za posledních X dekád předělává pořád dokola, nikdy se to nelíbí, ať to dopadne jakkoli, vždycky je tam moc stromů/málo stromů, moc keřů/málo keřů, moc betonu/ málo betonu, moc laviček/málo laviček. Stromy jsou moc malý - buuuu, není stín. Stromy jsou moc velký - pomoooc, mohly by na někoho spadnout, když je vítr. Nejsou tam vůbec - aaaaa, globální oteplování, všichni tady umřeme. Asi jsme holt odsouzení řešit to pořád dokola, nedá se nic dělat, zjevně je to trest za existenci v lidský společnosti. Nietzsche měl pravdu, s tím věčným návratem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mě by jen zajímalo, kolikrát tu ještě to kolečko protočíte... včetně fotky opice v džungli. Jak moc se to ještě dá dřenit. Okurková sezóna?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já jsem se ještě nevyjádřil, tak musím napravit. Mně přijde jako nejhorší, jak to teď udělali nudně symetrický.
    DAHY
    DAHY --- ---
    FIFI: Myslím ty černý, co vypadaj téměř jako ta z IPR, která vznikla, aby se na každý náměstí nemusela navrhovat nová a něčí kámoš se na tom namastil.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    to nevypada ze by nekdo navrhl vlastni lavicku. jen jsi pujcil uz vyzkouseny design. stary 24 let, jak ten cas leti :D

History of the Enzis | PPAG Architects & Vienna's MQ
    https://enzis.at/en/the-history-of-the-enzis/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GREW: dlužno dodat, že tak 3/4 všech stížností vygeneroval autor fontány a průduchu:) co sem koukal, tak až na ten provar se smazaným podpisem se dá většina z toho vyřešit relativně samo, stěžoval si na velkej proud a chybějící patimu, první zvládne údržbář, a druhý se vyřeší samovolně, než dorostou ty stromy...a teda minimálně v devadesátkách to pískovali celkem běžně, bylo to potagovaný do tejdne a párkrát do roka to celý zmizelo, tam taky moc patiny nezůstávalo.
    DAHY
    DAHY --- ---
    Vidím dobře, že na to náměstí museli navrhnout svoji vlastní lavičku, protože ta od Olgoj Chorchoj by narušila jejich geniální vizi? Chtěl jsem se té rekonstrukce zastávat, ale ne. Ať všichni shoří v pekle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nic..popojedem vy macinkove :D..

Olivia Ozempic.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam