• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NOIK: dyť je to kravina. Teorie, že vlastník nemůže zbourat stavbu bez souhlasu architekta je prostě invalidní, a nemusíš na to bejt expert v oblasti autorského/stavebního práva, abys to prokouk. Nebo máš pocit, že tu čekáme 70 let po smrti každýho architekta, než se vrhneme na demolice jeho staveb?
    NOIK
    NOIK --- ---
    OMNIHASH: jo je to hezký a především naprosto výstižný...celej ten článek je dobrej, na rozdíl od nekonečnýho otravnýho šermování jámámnatotakynázorama internetového diskutérstva
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KUBIIK: když čtu Alarm, tak si pokaždý hraju soukromou hru o nejlepší ptydepe sousloví, a sterilní technokraticko-fetišistický výsledek putuje rovnou do top 5!
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Ještě k Jiřáku
    Rekonstrukce náměstí Jiřího z Poděbrad: Fušeřina, plagiátorství a unifikace Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/07/fuserina-plagiatorstvi-a-unifikace-rekonstrukce-jiraku-je-dukazem-naseho-necitliveho-pristupu-k-verejnemu-prostoru/
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    mi to tu nějak nenahrálo ten PO PO obrázek.. ten už jsem nefotil já, to jsem zrovna byl mimo.

ZSIS
    ZSIS --- ---
    wienfluss, nahoře normální situace. dole když toho spadne hodně najednou.

a když jsou povodně, tak takhle:

to už ale to metro vedle nejezdi (obrazek z roku 2024, jine misto zhruba o 1.5km dál).

maji to dobře vymyšlené, ještě před městem jsou ze západu velké nádrže na zadržení vody z okolních kopečků, a pak to řekou regulujou.
    aby tu ze mě nebyl takový rakouský BLOWUP ;)

CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Úžasná Praha Nostalgická | Dům u Kamenného zvonu před a po regotizaci v sedmdesátých letech.
    https://www.facebook.com/share/p/1B9nkGN2HH/
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: já ji neměla, ale fotku s ní myslím mám, byla to standardní výbava fotoateliérů na výroční focení dětiček :-)
    CUKI
    CUKI --- ---
    GECKO: Je jedno koho to je, i když přiznám bez mučení, že jsem to nevěděl. Měla to být nadsázka, evidentně nepochopena, tak se mažu ať to nikoho neuráží. Prostě mi to evokuje jedno takové zařízení v Desné z devadesátek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak rodiče říkali, že naše byla pilinová* s nějakém textilním futrálu a přes to umělý samet a filcové puntíky. Asi se technologie měnila.
    * a tím se jí časem se jí deformoval tvar a častými koulením se chtěla blížit kouli.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: Uvnitř byl polystyren. Naše měla potah takový divně škrábavý.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: ona spíš byla taková polotvrdá, ale měla jako plyšákový nebo sametový potah, prostě ten materiál, na který nemohu sahat. Dalo se na ní sedět.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: My jsme kostku měli, ale nebyla plyšová.
    FIFI
    FIFI --- ---
    MAR_TINA: Ja mela tu panenku v kroji, kostku jsem nemela:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: ježiš ta plyšová kostka, tu měl každej
    NEI
    NEI --- ---
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    CUKI: Neplést si České dráhy se Zhoubou železnic!
    GECKO
    GECKO --- ---
    CUKI: A že ten barák nepatří Českým drahám a s tou reko taky nemají nic společnýho ti tak trochu uniklo co... že máš pořád nutkání ke kde čemu něco napsat tvl...
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    hurá...

HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    KOUDY: a ta prvni fotka pro srovnani je odkud?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam