• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    NICOLLETTE: mně přijde že to s ní jde z kopce od toho útoku na jejím koncertě…
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PLOSTENKA: snad ti tenhle moralni kodex vydrzi az se to bude tykat tvy dcery.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    AXTHEB: +teda pri chorobnym zrani mas ten prah, kde te to zabije, o dost dal nez pri chorobnym nezrani.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PLOSTENKA: PPP je nemoc (nejsmrtelnější neinfekční nemoc, afaik) a vyznačuje se ztrátou úsudku (pacient má jednoznačné sebepoškozující jednání, ale není schopen pochopit, že ho to poškozuje až ohrožuje na životě). V tomhle případě to s tou svéprávnosti není tak jednoduché.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Russell se dostava do formy.

PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    BLOWUP: Jde o to, ze sveprava osoba ma pravo se prezirat do velryby, jist zdrave a ano, i se vyhladovet. Esteticke hledisko "ses moc hubena" neni v zadnem pripade ospravedlneni k muceni "lecbou" proti vuli pacienta!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KAIAFOX: jj cetl jsem to. Snad se da do kupy.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOUDY: Nedávno oznámila, že po konci turné přerušuje kariéru.
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Jedna s placu kde ted stojíme, rozdil jeden měsíc

ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    BLOWUP: jenže ty vidíš ten jeden pozitivní případ, kterému se to povedlo nějak překonat (přepnout v hlavě) a nevidíš (neznáš) všechny ty, které byly na léčení opakovaně, opakovaně je vypiplali, prošly terapií a za rok tam byly znovu, protože to uvědomění jen předstíraly a jakmile vypadly z dohledu, tak najely zpátky na PPP vlnu a znovu se vyhladověly.
    Dokud se nerozhodne ten pacient, tak žádné přivázání k posteli není recept na úspěch.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ARGANNAH: o moji roli tu vubec nejde. Jde o to, ze kdyby ji tehdy k ty posteli neprivazali, tak by za par mesicu byla mrtva. Sama by nemela sanci, ponevadz by ji nikdo a nic na svete nepresvedcilo ze to neprezije.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BLOWUP: Ale já přece nesnižuju tvojí roli v tom příběhu. Jen sám vidíš, že dokud nebude chtít sama, ani pomoc zvnějšku, ať je jakkoli skvělá a důležitá (to není ironie) v posledku nic nezmůže. A jak to je v hlavách lidí s PPP, to mi vysvětlovat nemusíš, žila jsem s jednou 15 let.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HAR4NT: Možná. Nevím. Nechci dělat závěry a vyhrazuji si právo nemít názor :⁠-⁠D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SALVATOR: se obavam, ze to bude spis naopak a tak trochu v pasti je ona..
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Se neomlouvej, je to minimálně znervózňující, chápu. Ale zase - nevíme, kdo z jejích lidí moh do tý spolupráce hodit vidle, že se prostě něčeho takovýho účastnit nechce a nebude. Bohužel, někdo jinej, ochotnej vzít uvolněný místo, se vždycky najde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NICOLLETTE: Jinak..Nezacala hubnout po tom teroristickem utoku na jejim koncerte? + se tusim zabil jeji byvaly pritel. Imho ma psychiku v hajzlu a proto hubne a misto toho aby si dala 3 roky klid od showbusinessu a srovnala si zivot, telo, mysl..tak ji jeji tym tlaci do koncertu, ucinkovani ve filmech apod.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Treba je jenom focena na nizky ohnisko a nic ji neni zejo..Budte vklidu! /s - [MICRO @ PŘED A PO ]
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SALVATOR: já vím, a za skok k tomuhle závěru, když o tom vím tužku, se omlouvám.
    Já bych se prostě na té spolupráci nadále nepodílela, protože nechci vydělávat na tom, že můj produkt prostě chcipne na turné. Takže za tím posledním si ale stojím, tedy že to minimálně potvrzuje, že kolem sebe má lidí, který prostě nemají hranici.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NICOLLETTE: Nakolik souhlasím s tím, že v tom klipu vypadá naprosto šíleně, tak tohle mi přijde jako skákání k předčasnejm závěrům. My nevíme, jak moc do ní kdo z nich moh hučet, ať se sebou něco dělá, respektive nedělá. A pokud to na úrodnou půdu nepadlo, tak vypadá, jak vypadá. A co jinýho měl její tým dělat? Násilně ji krmit hadičkou, jako kdysi dávno zavřený sufražetky, když držely hladovku, nebo jako husu pěstovanou na játra? Člověk s libovolným psychickým problémem, ať už je to PPP, nebo závislost si v první řadě musí sám připustit, že má problém a co vím, tak hromada dobře míněnejch keců a rad k takovýmu uvědomění zhusta málokdy vede.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    TEKKANNE: no, zkusím ti to vysvětlit.
    Tahle holka má kolem sebe minimálně desítky lidí, který ji dělají kariéru, má nějakého songwritera, producenta, skladatele, textaře, má nějakého agenta, má vizážistu, choreografa, marketéra, a já nevím koho všechno ještě. A všechny tyhle lidi ona živí. Ona je výsledný produkt, který jim zadělává na živobytí. A všem je úplně u prdele. To, že vůbec vyšel takhle šílenej klip jenom svědčí o tom, že tam nikdo nemá špetku soudnosti nebo empatie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam