• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SALVATOR: RIP Céčko...z casti je nova fakulta, z casti hospoda zachovana, ale z puvodniho cecka tam neni zhola nic....zamackla jsem slzu....foto pred nemam, tak tady foto PO

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nejlepší to bylo v Olmu na Fisherkách (kolejích). Přímo v útrobách v přízemí sídlila Doga, kde ti Stašek nebo Jindra okamžitě vnutil pivo, i když jsi šel jenom pro cigára. Takže v poledne jsem v sobě měl ještě v pyžamu a papučích čtyři hrnce, šel jsem do Menzy za dvacku na smažák s hranolkama, vzít nějaký hulo a šel jsem zpátky. My měli teda přednášky a cvika jenom v pondělí, uterý a ve čtvrtek, takže se to dalo nějak zmáknout i se studiem, i když jsem to nakonec po třech letech odpískal a šel makat do Ponorky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A jak byla budova nová, byly tam místnosti kam se zašít. A dokonce krom záchodů i sprcha. No nic...

(Nechtěj mě občas najmout jako externistku? I když teda nevím, co bych předávala :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pokaždé, když jdu v Dejvicích do knihovny kolem budovy strojárny, tak se mi vybaví mezipřednáškové posedávání na lavičkách pod stromy s bagetou z bufetu u mámy Salmonely - akorát teda pivo tam neměli :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: u nás šlo nosit pivo na přednášku a naše bufetářka byla hodná, takže nám nebránila hlídáním skla ve studiu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MAR_TINA: Nejlíp se ale stejně lemtalo na Céčku. Ani se nedivím, že sem tu hnojárnu nedodělal...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KATIA: na lesárně v Suchodole jsme měli krásný bufet s točeným pivem už před ... no hodně lety. Otevřeli ji, když jsem byla v druháku, takže úplně od začátku a minulého tisíciletí. :))

(Já chci být zpátky v druháku :))
    KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: a mají tam bezva kavárny:-) kampusy českým VŠ dost chybí, tohle je podařené.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: Jo, střech jsem se nadělal... :)
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ano , máme to zateplené. Střechu nám dělali dělnící, jinak profily, zateplení atd jsme již dělali vlastními silami :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: To se nedivim, s tim nikdo moc dělat nechce a proto je to drahý. Každopádně cenim i správně udělaný plechy včetně gumovejch podložek pod úchyty, jestli mé oko vidí dobře. To je základ pro izolaci? Předpokládám difůzka a kvalitní izolace pod krovy. Hambálky taky nový, no, pěkný to máte. ;)
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN: Plný kontejner BigBagů. Taky ta likvidace stála nemalé peníze ...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: Paráda! Teda nezávidim ten eternit, azbest je sračka a taky jsem párkrát, když jsme dělali střechy, musel ten sajrajt likvidovat. Kolik toho bylo kontejnerů?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    IGELITKA: A máš mezi, jak vypadá střecha, nebo jste nechávali původní?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    GUMBA: Původní parkety? Pod tím je beton a na něm trámy s OSB deskami.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    IGELITKA: Takže původní parkety jsou pod tím linem?
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    OMNIHASH: to je lino :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    IGELITKA: moc pěkný parkety!
    IGELITKA
    IGELITKA --- ---
    Něco z vlastní zahrádky. Vše manžel vlastníma rukama ve volném čase .

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam