• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    NEI: jak se tu už píše...zaujalo mě jak díky dešti vynikly přechody jednotlivých ploch...
    GECKO
    GECKO --- ---
    NEI: Bych řekl, že to jen zmoklo...
    NEI
    NEI --- ---
    SSTTAANNAA: Je překrásný, ale nechápu co je před a co je po.
    Je natřený, nebo nalakovaný?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SSTTAANNAA: kde to je?
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MAR_TINA: na lesárně v bufetu měli nejlepší gulášovku po ránu. Berem se spolužačkou každý jaro den volna, zajedem do areálu, prolezeme všechny bufety, koleje, pivko na céčku a zakončíme obědem v menze, skvělá dovča :)
    VINC
    VINC --- ---
    MAR_TINA: Jojo v Kostelci jsme byli taky, měli jsme tam nějakou předprezetaci diplomek, teď tam snad je i nějaká restaurace pro veřejnost, vyzkoušeno to zatím nemám. Kostelec by si taky zasloužil Před a Po... je to tam teď takový mrtvý mi přijde :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LEENVECKA: Já si nejsem jistá, jestli jsme neměli promoci nebo aspoň nějaký zakončení taky v Kostelci. Ale to byla pro lesaky ta pravá škola, ne ta část v Suchdole :) Myslím, že jako absolventi máme právo na svatbu ve školní kapli, dost spolužáků to využilo.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MAR_TINA: SEDELAVLOKALE: ja mam pocit, ze na rektoratu sedi nekdo, kdo dokaze celkem slusne podojit evropske dotace .. i PEFka je prakticky 2,5x tak vetsi, misto takovych hodne strach bunek ci co to bylo vedle FZP stoji dalsi obri (dravrsky) pavilon, dtto takovy dve mensi budovy co stavali vede Agra a byl tam tisk a nakup ucebnic, tak dalsi velka budova .. a postupny modernizaci Auly (od doby co to zaclo a i se dokoncilo se delaji promoce v Kostelci), rektoratu apod ani nemluve. A to jeste ted koukam, ze je tam dalsi budova vedle skleniku: Fakulta tropickeho hspodarstvi ... a ani nezminuju ten libosad coz taky muselo stat celkem hodne ...

Jako na cca mozna ani ne 15-17 let celkem husty.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    MAR_TINA: Na fakultu bych v Suchdole taky netrefil, protože jsem tam nikdy nestudoval, ale na Cčko a Fko bych snad ještě trefil, tam jsem byl chlastat hodněkrát :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LEENVECKA: já bych netrafila na faktultu. Která se navíc rozdělila na dvě!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LEENVECKA: jo no, byla jsem tam nedavno za meho zamestnavatele na veltrhu pracovnich prilezitosti a nevychazela jsem z udivu
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Viz:
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: tak ono kdyz se podivas na FZP tak to je uplne jinej svet ... kdyz jsem nastupovala kdysi na bakalare, tak to byla sotva jedna budova .. ted je snad 3x vetsi a komplet uplne vsechno jinak.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SALVATOR: RIP Céčko...z casti je nova fakulta, z casti hospoda zachovana, ale z puvodniho cecka tam neni zhola nic....zamackla jsem slzu....foto pred nemam, tak tady foto PO

HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nejlepší to bylo v Olmu na Fisherkách (kolejích). Přímo v útrobách v přízemí sídlila Doga, kde ti Stašek nebo Jindra okamžitě vnutil pivo, i když jsi šel jenom pro cigára. Takže v poledne jsem v sobě měl ještě v pyžamu a papučích čtyři hrnce, šel jsem do Menzy za dvacku na smažák s hranolkama, vzít nějaký hulo a šel jsem zpátky. My měli teda přednášky a cvika jenom v pondělí, uterý a ve čtvrtek, takže se to dalo nějak zmáknout i se studiem, i když jsem to nakonec po třech letech odpískal a šel makat do Ponorky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A jak byla budova nová, byly tam místnosti kam se zašít. A dokonce krom záchodů i sprcha. No nic...

(Nechtěj mě občas najmout jako externistku? I když teda nevím, co bych předávala :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pokaždé, když jdu v Dejvicích do knihovny kolem budovy strojárny, tak se mi vybaví mezipřednáškové posedávání na lavičkách pod stromy s bagetou z bufetu u mámy Salmonely - akorát teda pivo tam neměli :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: u nás šlo nosit pivo na přednášku a naše bufetářka byla hodná, takže nám nebránila hlídáním skla ve studiu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam