• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    1KA
    1KA --- ---
    Jedno před a po, asi az do konce roku. 😁

MATT
    MATT --- ---
    Bezymianny Volcano (Kamchatka, Russia) between 1909 and 2019

ENKATT
    ENKATT --- ---
    Před a po na jedné fotce

MEI
    MEI --- ---
    SILECIA: No ty kráso :-D Kdybych chtěla chlapa, tak si ho dam na svůj vision board :-))
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    EZOUN: To mi připomnělo zdejší celebritu Grýšu. Je nesvéprávnej, ale neodmyslitelně patří ke zdejší sklárně. Když měl jít do ústavu (zemřela mu máma, která se o něj starala), tak mu majitel tý sklárny dal byt. Je to taková hezká symbioza.

https://ceskolipsky.denik.cz/zpravy-region/grysa-z-noveho-boru-necte-a-nepise-ale-znal-ho-i-havel/

Zdeněk Žigo aka Grýša aka Luigi
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100063526572238

ACKO
    ACKO --- ---
    MEI: zlatá slova, nemít prachy, tak už se jdu dávno zabít, všichni si na to myslete včas, jinak to nejde přežít
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    KOUDY: Mám ráda, když se mí teenage idolové vzhledově přizpůsobují s věkem mému měnícímu se vkusu na chlapy:

Brandon Boyd, Incubus:

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Russell O’Grady worked at the same McDonald’s in Sydney for 32 years after joining through a program supporting people with intellectual disabilities.

By the time he retired in 2018, he had become a beloved local figure, with regular customers stopping by just to see him. ❤️

MEI
    MEI --- ---
    Staří většinou prospívá mít prachy :-))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOUDY: to kouření mu vyloženě prospělo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Josh Homme, frontman of Queens of the Stone Age

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pobavilo :-)

CUKI
    CUKI --- ---
    DRAGON:
    To bude alpaka ne?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SICKBOY4000: Mam asociaci

YOT
    YOT --- ---
    HNILOB: Vžedycky mě bavilo, že se tam vejdou.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Madonna s dcerou

ZSIS
    ZSIS --- ---
    JON: ok, dik.

ano, poslouchal jsem zpravy poslednich dnu. ne, nekoukal jsem k tomu na zadne obrazy/videa, takze obrazek nekde z hor kde jednou budova je a potom neni mi bez popisku proste zprvu nic nerika.
    tady tedy dalsi apel, prosim pekne, piste k tem prispevkum aspon nejak zhruba o co go. je to takova slusnost, i kdyz vam se to zda uplne samozrejmy.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SITH: que?
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    FAT: aha já zatím plavenou křídu přidávala jen do barvy na dřevo abych vytvořila ty křídové barvy. Ok mám další informace na co se dá využít. Dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam