• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Šápúr I.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mě hrozně baví tyhlety ai digitální obrázky... Bahram II. Já vim, jsem infantilní...

Bahrám II. (?–293) byl perský velkokrál z rodu Sásánovců vládnoucí v letech 276–293

1KA
    1KA --- ---
    Jedno před a po, asi az do konce roku. 😁

MATT
    MATT --- ---
    Bezymianny Volcano (Kamchatka, Russia) between 1909 and 2019

ENKATT
    ENKATT --- ---
    Před a po na jedné fotce

MEI
    MEI --- ---
    SILECIA: No ty kráso :-D Kdybych chtěla chlapa, tak si ho dam na svůj vision board :-))
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    EZOUN: To mi připomnělo zdejší celebritu Grýšu. Je nesvéprávnej, ale neodmyslitelně patří ke zdejší sklárně. Když měl jít do ústavu (zemřela mu máma, která se o něj starala), tak mu majitel tý sklárny dal byt. Je to taková hezká symbioza.

https://ceskolipsky.denik.cz/zpravy-region/grysa-z-noveho-boru-necte-a-nepise-ale-znal-ho-i-havel/

Zdeněk Žigo aka Grýša aka Luigi
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100063526572238

ACKO
    ACKO --- ---
    MEI: zlatá slova, nemít prachy, tak už se jdu dávno zabít, všichni si na to myslete včas, jinak to nejde přežít
    SILECIA
    SILECIA --- ---
    KOUDY: Mám ráda, když se mí teenage idolové vzhledově přizpůsobují s věkem mému měnícímu se vkusu na chlapy:

Brandon Boyd, Incubus:

EZOUN
    EZOUN --- ---
    Russell O’Grady worked at the same McDonald’s in Sydney for 32 years after joining through a program supporting people with intellectual disabilities.

By the time he retired in 2018, he had become a beloved local figure, with regular customers stopping by just to see him. ❤️

MEI
    MEI --- ---
    Staří většinou prospívá mít prachy :-))
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOUDY: to kouření mu vyloženě prospělo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Josh Homme, frontman of Queens of the Stone Age

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    pobavilo :-)

CUKI
    CUKI --- ---
    DRAGON:
    To bude alpaka ne?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    SICKBOY4000: Mam asociaci

YOT
    YOT --- ---
    HNILOB: Vžedycky mě bavilo, že se tam vejdou.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Madonna s dcerou

ZSIS
    ZSIS --- ---
    JON: ok, dik.

ano, poslouchal jsem zpravy poslednich dnu. ne, nekoukal jsem k tomu na zadne obrazy/videa, takze obrazek nekde z hor kde jednou budova je a potom neni mi bez popisku proste zprvu nic nerika.
    tady tedy dalsi apel, prosim pekne, piste k tem prispevkum aspon nejak zhruba o co go. je to takova slusnost, i kdyz vam se to zda uplne samozrejmy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam