• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/AuschwitzMuseum/status/1574844618591666177
    27 September 1922 | A Polish Jew, David Bayer, was born in Kozienice.

In #Auschwitz from 1944
    Camp no. B-74
    He escaped during evacuation of one of the subcamps.

Today he turns 100!

Join @HolocaustMuseum & wish him Happy Birthday.

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Neřešte tlustý lidi. Pokud to nemaj z nějakých zdravotních / psychických problémů, jsou to dost často jen lidi, který prostě maj nutkavou potřebu žrát pořád. No, tak sou tlustí, no a co? Mě se to nelíbí, když je to extrém, ale klasický prdelatý slovanky / sokolky jsou přece super! Nebo váš 140 kilogramový Franta s jeho bodrým humorem!

Já zas vypadám, jak kdyby mě ve 44. osvobodili z Auschwitz. Ne, že bych měl zdravotní / psychické problémy, ale co sežeru, to vyseru a vysportuju.

Náhodou respekt lidem, který to začne srát a dostanou se z toho do nějakýho přijatelnýho stavu (kdy tolik netrpí kostra, hercna, apod.).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam