• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: jo dekuju :) doufam, ze me nebude zlobit :)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    :) tak hodně zdaru s výchovou:)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: toho nejhezciho ten stim flekem hnedym .. ten co je proste hned vepredu a tak pekne kouka :)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    JULLIK: kterýho´s vybrala? je na tej fotce?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: je uplne sweet :) ten mujjjjj uz abych si pro nej jela :)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    JULLIK: cý káďo, z toho může vyrůst cokoliv si myslim...
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    cau lidi tak sem nasla konecne mozna toho vytouzenyho psa :D douafm, ale pani bohuzel neuvedla rasu, ale jako vypada to jako on :) a nejak neodpovida na email ... co myslite jaka RASAA????????????
    http://www.hafici.cz/ir/images/inzeraty/1225476174--c800xtNaN.jpg
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    ahoj schanim stenatko jacka russel teriera ... hrozne mocc tyhle hafiky miluju ... tak kdyby nekdo vedel tak pls posta... DIK
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    BIBA:
    Ježiš ano!
    čupíto by asi prasklo radostí...a ze mě byse stala pyšná máma:))
    CIANKAL
    CIANKAL --- ---
    zdravim !
    premyslime o dalsi osadnce do nasi rodiny. jaky je vas nazor zda-li psa nebo fenu. ja osobne bych radeji psa pac jsem doma precislen zenskyma a potrebuju nekoho s kym muzem pro nim bojovat :D. pak by me zajimalo zda poridit s nebo bez papiru.
    BIBA
    BIBA --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Ahoj chteli bysme si vzit stenatko od mojeho bratrance a jeho pritelkyne, ktera ma psi slecinku Sasenku. A potrebovali bysme asi pro ni sehnat manzela aby mohla mit cca po zime stenatka....tak co je seznamit? my bysme si pak jedno stenatko vzali... akorat Sasa je puvodem ze Slovenska a ted bydli ve Zline....tak by se to muselo nejak promyslet....
    SEDMIKRASKA7
    SEDMIKRASKA7 --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: Mozna to bude tim, ze je z ulice a k tomu kluk:) Nase fenka je vychovana hodne, kdyz odchazime, jde si lehnout do pelisku na chodbe a smutne kouka, pak slysime, ze chvilku skace na dvere (aby je otevrela) a vlitla za nama, ale pak toho necha a spi. Umi hodne povelu a kdyz ji davame trebas sunku k cumaku a reknem cekej, tak ceka dokud nerekneme snez:) apod, takze s respektem nastesti problem nemame, bere nas jako panicky co se proste poslouchat musi, obcas dela ze neslysi, protoze je to tedka takova pubertacka, takze to pak musime jeste jednou vystraznejsim tonem zopakovat aby poslechla, potvurka:) ale jak rika Ren,parsoni holcicky jsou mazlive a roztomile, k tomu se podle mne daji vycvicit aby byly poslusne.
    A jako hodne zive plemeno to chce urcite raznou vychovu, jako ostatne vetsina psu;)
    BIBA
    BIBA --- ---
    ja taky dekuju, alespon mam podle ceho zvazovat, ale urcite bych chtela fenku.
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    no tedy diky za postrehy,jsem z toho trosku zmateny,ale co se da delat,ze jsou Jackove divocaci jsem tusil:)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Bohužel já se asi musim přidat ke skupině lidí který tak dobrý zkušenosti nemaj...
    Můj čupíto je přesně ten typ psa co i když má v kohoutku 20 čísel, tak má pocit, že je absolutně největší pes v celým širým okolí.
    Možná je to tim, že za sebou má Velikýho labradora kterej se za něj vždycky postaví, když malej vaprovokuje nějakou bitku, i přesto když je čupiťák sám tak má strašný choutky velet všem a všemu co se hejbe...
    A naše zkušenost se zavíráním doma prakticky žádná neni - jelikož když ho zavřu tak tak brutálně řve (neštěká, nevyje, ale řve), že pro něj ihned musim jít tudíž je semnou v práci -všude...prej je to tim, že je z ulice z popelnice a prej má strach bejt sám, když našel nějakej domov, ale když se to po dvou letech co ho mám ještě nenaučil, tak to přikládám za vinu jeho temperamentu a nochotě spolupracovat...
    tyhle malý sičáci sou totiž většinou strašlivě chytrý a potřebujou zaměstnání a povely, mít pocit, že sou potřebný....když to flákáš (jako já zřejmě) tak si začnou dělat co chtěj - protože ví, že jim to beztak projde - a už tě maj omotanou kolem prstu - a ty seš v pr...
    Páč jak se tohleto jednou naučí, tak je stěží změníš.
    Svoboda a výsměch páníčkovi totiž skýtají mnoho legrace))....prostě věděj kdy brnknout n a jaou notu, aby bylo po jejich - vždycky mít všechno pod palcem /tlapkou...)

mám taky pocit, že kdyby byl holčička, tyhle výlevy brutánlí by neměl..
    ale bůh ví, možná je prostě čupito takovej exemplář.)
    SEDMIKRASKA7
    SEDMIKRASKA7 --- ---
    REN_REN: Taky si myslim, ze holcicky Parsonu jsou hodnejsi, nase Lajka je strasne mazliva, venku se lidi vzdycky divi, ze se tenhle pes muze taky zklidnit, ale ona je doma jak zivy plysak, porad by se chtela mazlit.:)
    Ale JACK russel je prave povahove jiny, jsou agresivnejsi a jejich vychova neni tak jednoducha (urcite ale zalezi na kus od kusu), ale obecne to tak je. Taky par takovych malych agresoru z parku znam:)) Lajce kdyz se pes nelibi, tak na nej osklive vrci, ale nic si nedovoli, prekvapuje me, ze nektery pes je tak nevychovany a dokaze jineho pokousat.
    Presne jak rikas, taky si vzdycky rikam, kdyz posloucham storky od lidi z parku, jak je Lajka zlata a vychovana:))))))
    BIBA
    BIBA --- ---
    SEDMIKRASKA7: diky:)
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    no teda tak to je ideal,to je vzdycky nejvetsi problem,ja mel driv kokrika,a to byl dokonaly flegmatik,ktery rad spinkal,jasne venku radil nabehal more km,ale kdyz byl sam doma pekne si lehl do podtele a spal dokud nekdo neprisel,bohuzel uz neni mezi nami,ale opravdu to byl elegantni pes,hrozne chytry az bych rekl vycurany ale hodny.tak proto jsem chtel vedet jak se chovaji jackove:)
    SEDMIKRASKA7
    SEDMIKRASKA7 --- ---
    BIBA: Mame rok starou fenku parsona russela a v tomhle ohledu je musim rict zlata, ma u nas dost nepravidelny denni rezim. Partner chodi z prace vetsinou pozde vecer, kolem devate desate a ja jelikoz studuju a praci mam prilezitostnou, tak byvam doma dosti nepravidelne a nekdy je pejsek doma sam i 10hodin, i vice. Urcite rada neni a kdyz odchazime tak pak busi na dvere a knuci, ale po chvili prestane, jde si prohlednout byt kde jsme co nechali dobreho a pak vetsinou spi nez prijdeme. Nikdy nam nic nerozkousala (zadne boty ci nabytek), jen obcas sni neco co nechame nekde lezet. V podstate to jinak ani nejde, protoze kazdy kdo ma psa, tak vetsinou do prace chodi a pes sam doma je, a jestli chodite z prace pravidelne v pet, tak by to melo byt v poradku. My jsme jeste premysleli o tom, ze si pritel bude brat pejska do prace, kdyz budu vedet, ze se vratim domu take hodne pozde, at ji neni smutno. Jinak pes stejne pres den vetsinu casu spi i kdyz jsem doma:)
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    zajimavy dotaz tez by me zajimaly zkusenosti,jak pes nese samotu atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam