• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KARLICKA: ne nejsem:)..ok, skvely, diky:)) uz se moc tesime

ode dneska zerem antibiotika a uz neni na injekcich, udrzet ho na luzku a aby za mnou a za petou furt nebehal je dost velka prace..smejd jeden rychlej:)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: urco to nejak nekdy domluvime, o vikendu v hellu nejsi prece ne? :) a samozrejme az se ten tvuj prcek uzdravi
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KARLICKA: kruci, my mame barak za prahou a taky byvam v praci dost do vecera a taky tedka budem muset mit klid

chjoo, ale bruno by byl v sedmym nebi, treba se budem moct nekdy pripojit, klamovku mame vsichni moc radi:)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    http://karlickaaa.rajce.idnes.cz/venceni_Klamovka/ my chodime vencit na Klamovku a obcas se tam sejde vic bilejch rostaku, tak bysme mohli domluvit nejakej russeli sraz tam, je to tam pekny :) ale ja s Tequilou muzu az tak za tejden, jelikoz hara...
    a tady moje cubicka milovana, at se taky pochlubime :)

jo a micky sebou nebrat, strasne rada je krade a uz nevraci.... :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    M_IKA: to je jak u lidi, proste se nekdy "zadari" a neudelas ani prd, tak at zase tape!:)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KEJKA: ty usi sou fakt prdelny..kruci, hned bych brala druhyho:)

bruno vubec nebrecel, jen v tom okamziku, ale pak vubec, ani kdyz sme na ni sahali, ale musim rict, ze sme nehmatali na koleno, to me vubec nenapadlo
    jen skakal po trech a tak sme sli na preventivni rentgen..a tam prisli na to, ze ma koleno, ale byl hrdina
    akorat tedka kouka vycitave..sme ho prave drzeli i stranou, aby se nic nestalo, velky psy sou v cajku, kdyz nejsou moc rozlitany a pruderni, tendle bezel z kopce a hupsl na brundu, byla to rychlovka..jenze s tim nic clovek neudela, to je jasny
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: uff teda chudera, tak drzime palce at se brzo uzdravi... trochu si me vydesila, jelikoz Tequila ma za kamarady taky samy "velky" psy....
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    M_IKA: jinak přeju brzký uzdravení... chudinka, on taky asi musel brečet... když si představím, jakej je Kámo histerák... tutu..

tady na tý fotce to není tak vidět, ale dvoubarevný uši fakt má ;)

ale tady je Kámo dobře vidět... ještě s kamarádčiným mrňousem :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    M_IKA: no on ty linky světle hnědý takhle opravdu má... a zůstalo mu to doteď :)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KEJKA: cha na fotce to vypada, ze ma linky na usich..hnedou svetlou a pak vyplneny usi

jojo sou totutanci:)

my mame za sebou od vcerejska operaci kolene, o vikendu skocil velky pes (coz sou skoro vsichni psi nasich kamosku) na bruna a zlomil mu nohu v koleni..bohuzel byla nutna operaci a 2 srouby na fixaci..dneska dem na kontrolu

...stihl prez noc sezrat kanylu..tak snad to bude ok

nejvetsi depka byla, kdyz po nas sestra chtela, at ho nacpem do krabicky velky jako pro malou kocicku, to sem fakt nedala a zacla brecet a musela odejit z ordinace
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Habib když byl ještě malinkatej... byl k sežrání

Teď je mu rok a je trošku větší, ale furt je to můj Kámo :) jsou to úžasný psi...
    DZORDANO
    DZORDANO --- ---
    YouTube - JAZZ WAS BORN TO BE WILD..... - 25.05.2009 till NOW!!! IT WILL continue........
    http://www.youtube.com/watch?v=mAiWheRFCU8
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    ahoj,
    shanim stene Jacka ke koupi..kdyztak posta..diky
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: hajzlik jeden :)
    pekny fotky,ale ta posledni je bezkonkurencne nejlepsi teda :)))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KARLICKA: hajzl zas nezere:)..ale ma smulu

sme se vratili z dovoleny, tak aspon nejaky fotky:)..sorry za velikost a mnozstvi.)

na trajektu

KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: tak to je fajn, hlavne ze uz spokojene papa :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    M_IKA: me to nak posledni dobou nemysli:) dik:)

sakrys, v sobotu uz bude moje laska jedna skakaci behaci.))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    SHUKI:
    KARLICKA:
    uz semna to prisla..necim ovonet:)) uz zas snida a desne se tesi na jidlo..tak mame kapsicky..asi to neni uplne zdravy ale dycky mu tam malinko dam, jen na ovoneni. jeste uvarim vyvar a ten budu davat jako obmenu..strcim do mrazaku po kostickach na led
    dik moc:)

my byvame doma, takze byva maxinalne 4 hodiny sam, takze ty granulky mu proste beru..nebude preci rozmazlenej:)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: no royal jsem mela na doporuceni i od chovatelky a slysela jsem na nej celkove pozitivni reakce... ridila jsem se podle toho. Kazdopadne Tequila je vazne popelnice, ktera sezere vsechno, nikdy jsem s ni nemela problem, ze by si v granulich vybirala..
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    M_IKA: Nam taky veterinarka rikala, ze mame dat rano, nez odejdem, tak misku vysypat a pak treba odpoledne znova. ale neprijde mi to moc dobry, pes bejva obcas i osm hodin sam doma a nechci, aby nam tam hladovel. myslim, ze se neprejida, da si, kdyz ma hlad, sypem mu granulky dvakrat denne, obcas trikrat a myslim, ze je spokojenej. co ma jeste rad jsou pedigree kapsicky, po tech se muze utlouct, to je pro nej nejvetsi odmena (co si budem povidat nedivim se mu, voni paradne :o))
    priznam se, ze granule kupuje tata, takze co se tyce slozeni, nemam uplne prehled, kazdopadne jak jsem psala, posledni dobou zkousime pokazdy jiny granule a zatim nebyl problem, ze by nejaky nechtel, kdyz mu nejaky napoprvy nevonely, stejne je driv nebo pozdeji snedl a zjistil, ze nejsou spatny a nadale je jedl bez problemu.....
    a jestli myslis, ze potebuje na kazdej den neco jinyho, tak to proste stridej, obden, ob dva dny, psi maji hrozne kratkou pamet, takze co bylo predevcirem, si uz pamatovat nebude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam