• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    REN_REN: no skoda, my dem do zoo :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    parsoni i jackove jo? to bude po prokopaku jen dira jak po atomovce:)))
    STANDART --- ---
    REN_REN: tak to je jasný, vy nemusíte chladit kulky :) neskutečná ťuťánka :)
    STANDART --- ---
    REN_REN: no jé je, a jak! :) hlavně vždycky ta pulhodinová cesta v serpentýnách z města k moři, to je něco pro něj, jinak vodní typ moc teda neni, vždycky jen pár tempíček ala pani Radová pro osvěžení a hned ven :)

a propós, taky se vám někdy rozjíždí zadní náprava, nebo je to jen naše specialita?

STANDART --- ---
    když už začala REN_REN, přidám taky něco na téma můj první zážitek od moře - Sicílie

vyrážíme...

po cestě...

a fotky přímo u moře jsou esteticky velmi nekvalitní, protože sem na všech já, takže takhle stačí :)

KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: jo to bysme mely :) hlavne jak jsem prisla s Tequilou domu, tak samozrejme prestalo prset... jak naschval proste
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SHUKI: nevím u nás to fungovalo... rád totiž aportíček a když viděl Auru ve vodě, tak se taky odhodlal a asi zjistil, že to tak strašný neni... ale běda když prší... to se chová jako by byl z cukru a měl se rozpustit :))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: jsem pro abychom koupili psíkům pláštěnky...protože takhle to dál nejde...konečně se sejdem a ono začné pršet?........:-/ a budeme je povinně nosit i kdyby svítilo sluníčko.... při naší smůle :-)))
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: jojo, ale uz to zase musim odlozit na pristi tyden, kamaradi majio vikendu svatebni kalbicku v krkonosich a tam asi vyrazime, doufam, ze i se speedakem :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KEJKA: takze najit mu vodniho kamarada, jo? :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    SHUKI: taky jsme to tak právě měli, ale pak jsme byli u rybníka s tou labradorkou a od tý doby jde do všeho ve vodě jako ona...
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    SHUKI: tak to fakt nevím co s tím....:-) snad jen kdyby se ti chtělo po práci....zajet na Klamovku....tak mi klíďo příjdem i po osmé......nejdřív půjdem s Tequilou a pak s vámi.....:-D potřebujeme se po nemoci rozhejbat :-)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    KEJKA: speedak se vody boji hrozne moc, kdyz jsme ho v cervenci potrebovali umejt v potoce hrozne se branil..... bohuzel pro nej, jsme silnejsi :) rozhodne to ale neni ten typ, co by hned vsude skocil, osprchovat se necha, ale sam by do vody nevlezl
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ELISHEVA: zajtra sem zas ja do sesti v praci :(
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: zejtra uz by to melo vyjit, jdem pryc az kolem sedmy, takze na tu patou to stiham :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: sakra......:-( no a co zítra?
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: tak ja dneska nemuzu,dorazi mi navsteva...
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Jak jsou na tom vaši psíci, co se týče vody? Jako Kámo se do nedavna vody hrozně bál, ale od doby co kamarádíme s labradorkou tam vleze pro cokoliv co vidí... viz poslední víkend, hupsnul do pískovny v Adru, zima jak v ruskym filmu, ale nevadilo mu to... kdybych ho nezastavila, tak skákal víckrát...
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    M_IKA: tento víkend dělám....takže můžu až příští,zatím žádné plány nemám.....:-)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    ELISHEVA: vy smejdi!!!!!!:))

v pondeli jdem na kontrolu s nohou a pak musime neco vymysletz, jen potrebuju dny jako je patek ci vikend:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam