• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: mrzi me, ze se porad nenasel.... :( ale novy miminko mate krasny, tak at vam prinasi jen samou radost :)

ELISHEVA: zacina se oteplovat, tak snad v brzky dobe vyrazime :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: tak to Tequile přejeme všechno nejlepší a doufám,že se konečně uvidíme.....až se zase Klamovka zazelená........:-P
    M_IKA: ten je tak klááááásnej.......:-))))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KARLICKA: a my sme oslavili mesic od ztraty Brunika
    protoze se to nedalo vydrzet bez nej, mame tedka brasku Huga...kdyby se brunda vratil, budem mit dva..ale bez nich to proste nejde

Mame blby usi a dlouhy ocas..ale kdyz sem hledala na netu, zda nekdo Bruna neprodava, nasla sem jeho a on byl ten pravy kluk do nasi rodiny

KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    nam byly v nedeli dva roky :)))) tak mu za me a za Tequilu poprej jeste jednou vsechno nejlepsi :)))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    tak jsme včera oslavili první rok......Spajsík dostal psí pivo a hračky,které doufám vydrží......fotky snad budou co nejdřív......:-)))))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    ne nenasli
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    M_IKA: Je nádhernej! Jak to vypadá - našli?
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    Omouvam se za spam, ale potrebujem pomoci

Dne 17.1. 2010 se v podvečer u obce Křenek (stará boleslav) ztratil pejsek. Je to bílý, 10.ti měsíční kluk, slyšící na jméno Bruno. Je celý bílý, jen přes pravé oko má černý flek. Miluje lidi. Je cipovany. Při vrácení odměna 10 000 Kč. e-mail: m.ikina@hell.cz, m.ika@email.cz Telefon:732735758, 731317588

IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ELISHEVA: vy ste je svázali k sobě?:D dobrej nápad...
    náš bullík miluje jednu russelí slečnu, a vzhledem k její rychlosti je náš bullík večer jak mrtvej:D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---

Spajsík s kamarádem Trevisem na dvouhodinové procházce v Alpách.....:-D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---

vyjíždíme do Rakouských Alp....snad máme všechno sbaleno...:-D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    REN_REN: tak tomu říkam pech....:-/ tak doufám,že to příště vyjde i nám....:-D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    REN_REN: tak jaké to bylo.....? jsou nějaké fotečky?
    pracuji o svátcích,vánoce,velikonoce....silvestr....krátký dlouhý...takže jak to vyjde....ale zase mám tři dny za sebou volno....:-) pá,so,ne
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    REN_REN: tak to je pech...vždy když je nějaká akce...tak jsem v práci....sakra..:-/ snad příště :-)
    TWARR
    TWARR --- ---
    REN_REN: no skoda, my dem do zoo :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    parsoni i jackove jo? to bude po prokopaku jen dira jak po atomovce:)))
    STANDART --- ---
    REN_REN: tak to je jasný, vy nemusíte chladit kulky :) neskutečná ťuťánka :)
    STANDART --- ---
    REN_REN: no jé je, a jak! :) hlavně vždycky ta pulhodinová cesta v serpentýnách z města k moři, to je něco pro něj, jinak vodní typ moc teda neni, vždycky jen pár tempíček ala pani Radová pro osvěžení a hned ven :)

a propós, taky se vám někdy rozjíždí zadní náprava, nebo je to jen naše specialita?

STANDART --- ---
    když už začala REN_REN, přidám taky něco na téma můj první zážitek od moře - Sicílie

vyrážíme...

po cestě...

a fotky přímo u moře jsou esteticky velmi nekvalitní, protože sem na všech já, takže takhle stačí :)

KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    ELISHEVA: jo to bysme mely :) hlavne jak jsem prisla s Tequilou domu, tak samozrejme prestalo prset... jak naschval proste
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam