• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: souhlas :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    PAJUSAK: Já myslím, že jim to neuškodí - život je boj :-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    BLACK_ONYX: to hraničí s trápením :),ale rozumím ti
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Na dlouho je naříznou tenisák a hodit tam nějakou dobrotu :-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    když byl to samý Kámo, pořídila jsem mu takovej balónek s myší, který se sám hýbe... vypadá to jako by myš míček honila... celkem ho to bavilo a já měla aspoň chvíli klid ... teda aspoň do tý doby, než zjistil, že se to dá rozškubat na kousky...
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    PAJUSAK: za chvíli? :D měsíc bez spánku nepřežiju :D
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA: uvidíš sama,že až půjde ven,změní se,nové prostředí,bude unavená,nebude tolik "otravovat". Za chvíli se zase vyspíš :)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    PAJUSAK: Já už si dva dny připadám jak po tahu :)) jak jsem nevyspalá :)) Až bude moct chodit ven (za 3 týdny dostane pigáro - dali mi do imho dost malinkýho, v 7mi týdnech), tak ho víc utahám :) a až nebude všude kakat, budu si ho moct vzít i do práce. teď jsem na home office, tak snad nebude mít depky :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MADRONA: když jsme si přivezli fenku (před 8 lety), byla jsem zoufalá,i ve 4 hodiny ráno byla čiperná, kňourala,skučela,chtěla si hrát,zkrátka vyžadovala pozornost. Dej mu čas,on se osamostatní a na čůrání si taky zvykne:)
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    ELISHEVA: Díky za tip, zkusím je :) Dnes mě opět každou hodinu budil (kousnutím do nosu apod.). To jsem zvědavá, jak dlouho tenhle režim vydržím :D))) nějaké naděje, kdy si pejsek zvykne spinkat a být v klidu, aniž by si po hodině potřeboval hrát? :D
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    MADRONA: ahojky,vítám tě mezi námi..nám pomohly kapičky...už teda nevím jak se přímo jmenovali,ale seženeš je v pet centrech..stačí pár kapek naa plenu a pes tam jde....jinak jsem se snažila každé dvě hodiny s ním chodit na trávu ven...a to dost pomohlo....tak budu držet palečky...ať to zvládnete....:-))))
    MADRONA
    MADRONA --- ---
    Ahoj, včera jsem si přivezla do svého bytečku nového kámoše. Jmenuje se Bondy a narodil se 5. února v Kolíně. Od první chvíle si mě vybral, tak jsme jeli domů spolu, i když původně jsem měla v plánu si vzít fenku :) Učíme se teď čůrat na plenu a spát v pelíšku. Samozřejmě čůrá a kaká všude a když jsem ho chtěla nechat v pelíšku, řval jako tur. Tak jsem si celý pelíšek dala do postele a on z něj stejně vylezl a šel spát až ke mně. Měli jsme dost bohatý program, seznámil se s celou rodinou, od dětí po babičku a děděčka :) a u spousty z nich usnul na klíně. Při jedení se nechá krmit z ruky a sahám mu do misky a hladím ho při jídle. Hraje si rád s ponožkou a špuntem.

Nějaké rady, jak ho naučit rychle čůrat a kakat na plínku? Když se vyčůrá jinam a vidím to, hned ho nesu na plínku, do které to taky utírám, takže z ní cítí moč. Ale zatím to ignoruje.

Díky.
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    REN_REN: jeee :) kolikatyho??
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    KYTICKA: ja mam Tequilu ze Slovenska, ale privezli mi ji do Prahy chovatele :) stala me i z cestou a s 15kg zradlem royal canin 7tis bez PP... kontak na ne je : http://www.jackrussell.sk/ tak se jich zkus zeptat. Fotky stenatek nebejvaj aktualni, spis jim posli mail nebo zavolej :) good luck
    KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Ahoj všichni :-) Už asi dva roky plánujeme pořízení Jacka a teďka myslím přišla ta pravá chvíle. Chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte o někom kdo by prodával štěnátko nebo kdybyste měli alespoň nějaké kontakty? Značka: Bez papírů.
    Bližší info do pošty.
    Moc všem děkuju a doufám, že se brzy budem moc pochlubit fotečkama a přidat se do klubu :-)
    KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    M_IKA: mrzi me, ze se porad nenasel.... :( ale novy miminko mate krasny, tak at vam prinasi jen samou radost :)

ELISHEVA: zacina se oteplovat, tak snad v brzky dobe vyrazime :)
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    KARLICKA: tak to Tequile přejeme všechno nejlepší a doufám,že se konečně uvidíme.....až se zase Klamovka zazelená........:-P
    M_IKA: ten je tak klááááásnej.......:-))))
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KARLICKA: a my sme oslavili mesic od ztraty Brunika
    protoze se to nedalo vydrzet bez nej, mame tedka brasku Huga...kdyby se brunda vratil, budem mit dva..ale bez nich to proste nejde

Mame blby usi a dlouhy ocas..ale kdyz sem hledala na netu, zda nekdo Bruna neprodava, nasla sem jeho a on byl ten pravy kluk do nasi rodiny

KARLICKA
    KARLICKA --- ---
    nam byly v nedeli dva roky :)))) tak mu za me a za Tequilu poprej jeste jednou vsechno nejlepsi :)))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    tak jsme včera oslavili první rok......Spajsík dostal psí pivo a hračky,které doufám vydrží......fotky snad budou co nejdřív......:-)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam