• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TWARR: novnika pro mě :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    HYSTERIA: to sis myslela spatne:))
    JULLIK: pp nebo ne-pp?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    já myslela, že parson má kratší nožky :)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    TWARR: No chceme parsona, bydlime na horach a ten s kratkyma nozickama by byl chudak...
    TWARR
    TWARR --- ---
    JULLIK: tak to si ale spis rozmysli co chcete, jestli parson russel terriera, nebo jack russel terriera:) vzhledove jsou rozdilni:)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Ahoj nevíte někdo o dobrých webových stránkách kde se kouknout po pejskách, vím, že se to dá vygooglovat, ale raději bych byla kdyby mi někdo poradil (kdo stím má nějaké zkušenosti). Chtěli bychom si pořídit jacka parsona russela. Děkuju
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Trpaslíci na čajfestu:-)

NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,cena kotcu co inzeruju nize klesa na polovinu, az ctvrtinu....1000kc za kus
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    KYTICKA: taky dela "zabaka", tak to bude JRT jak se patri:)) tahle pozice je neodmyslitelnou soucasti Fikovo ranni rozcvicky:)
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    KYTICKA: Doplním :-)
    KYTICKA
    KYTICKA --- ---
    Tak tohle je náš krasavec Goofy, jsou mu dva měsíce a má se čile k světu :-)

004.jpg (2195491 B)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    hlasim, ze jedno ucho spadlo a druhe stoji:-) nasleujici vyvoj prosim i druhe dolu:-) ale uz jsem si na netopyra zvykal:-D
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Prodam kotce pro psy stredni velikosti, vhodne jako prepravni.plast, kovove mrize a petlice.2 dvoukotce a jeden ctyrkotec.Cena 1000kc za misto pro jednoho psa.Velikost dvoukotce 180x80x70cm, ctyrkotec 180x160x70cm.fotky na www.longjohnsilver.rajce.net
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    Fik mel nekdy kolem roku obdobi, kdy mu stalo jedno ucho a chvilema dokonce obe. tak jsem mu to vzdycky jen ze srandy zas opatrne sklopila dolu. nakonec se mu to casem samo vratilo do normalni polohy a ma je obe klasicky previsly. tada pokud zrovna nestoji proti vetru:))

ale jak uz tu nekolik lidi zminilo, tak hlavne, ze je to on, muj milovanej blazen... ucho sem, ucho tam, kdo by na to koukal;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Co se týče uší, tak prý pomáhá masírování... já jsem s tím problém nikdy neměla, Kámo (Habib) je měl dolu od malička, ale kamarádčinýmu pejskovi se taky ouška postavila a nepomohlo ani to masírování... Ale co na tom... ikdyby Habibovi uši stály, tak je to pořád můj milovanej mazlik, co kuchá plyšáky mý dceři ;)
    TWARR
    TWARR --- ---
    no je to jedno a neni, pokud mas psa papiraka (ja mam), tak mas snahu ji mit v ramci standardu, zvlast, kdyz mas fenku a planujes ji alespon jednou doprat steneci teroristy:) jsem chtel jet tedka v cervnu do brna na vystavu (na jednu jedinou a posledni:D), ale budu smrdet v praci:))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    můj názor na danou věc je takový.....že pokud s ním nelítam na výstavy ...je jedno jak má uči....Spajsovi stojí jedna báseň....ale to je spíš otázkou chrupavek a velikostí uší...vypadá sice jako netopejr....ale sluší mu to.....:-))))
    jinak na netu je i jak se správnej postup lepení....ale příjde mi to úchylný.....:-D
    TWARR
    TWARR --- ---
    nelepi se sekundovym lepidlem, to by musel bejt nakej kokot:))

jsou mam pocit tri zpusoby (pro prt i jrt to bude to samy), ja podlepoval, ale nevydrzel jsem:))

KROMANON
    KROMANON --- ---
    M_IKA: no tak nam ted uz usi naprosto stoji:-D
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    KROMANON: ma je sice ohly dole, ale trcici, nic si z toho nedelej, my je mame spatne zlomeny (moc nahore) takze vypada jako potkano mys.))
    nekteri majitele je pry lepej sekundacem, coz mi prijde jako zhovadilost

my vypadame takhle...sorrymza velikost, nestiham zmensit:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam