• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    pokud oba rodice nejsou uchovneni, muzes si jit opravdu pp pro stenata malovat na skalu:))
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    Podle mych informaci to tak neni, stene i kdyz ma PP, musi jit minimalne na jednu vystavu kde bude uchovneno a te nasi to kvuli sklonu usi nebylo doporuceno, tak jsem to nelamala pres koleno. Psa jsem si neporizovala kvuli vystavam a nakryt jsme ji nechali, protoze jsme si chteli nechat jedno stene a protoze nekteri veterinari to doporucuji.
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUNKA: Já měla doteď za to, že průkaz původu mají automaticky i neuchovnění psi. A když má matka i otec průkaz původu, tak proč by ho neměly mít i štěňata?
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    BECKO: protoze nasi fence stoji ouska vic nez by mela, jako stenatko je mela v poradku a kdyz se zacali stavet, odmitla jsem ji je lepit, jak se to normalne dela, takze neni uchovnena a nemuze mit stenata s PP. Otec stenat je normalni chovny pes s PP
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUNKA: Proč nemají štěňata PP když rodiče ho mají? Nechápu.
    VERUNKA
    VERUNKA --- ---
    JULLIK: Prodáváme štěňata Parson rusell terieru bez PP (oba rodiče PP mají), odběr je možný na začátku října a jsme z Orlických hor, takže můžu potvrdit, že delší nohy u parsonu např při běžkování nebo jiných výletech jsou výhoda:-) www.lorenc.cz/stenata
    TWARR
    TWARR --- ---
    JULLIK: russelove jsou oba:))) bez pp neznam, ale kamaradka planuje na jare stenda bez pp. jinak tech deset tisic je za pp alespon dle mejch zkusenosti malo:)
    M_IKA
    M_IKA --- ---
    JULLIK: muze dostat oblecek, my ho hugovi davame dycky kdyz jedem do rakouska na hory a krasne hopikaj ve snehu a nebo si porid drsnosrstyho:)

JULLIK
    JULLIK --- ---
    HYSTERIA: russel ma kratsi nozicky vid? My nechceme, aby nam tady valel brisko ve snehu...

TWARR: No nejlepe bez PP, protoze desitku za nej nechceme davat....
    TWARR
    TWARR --- ---
    HYSTERIA: no tak ja mam parsonku, pripada ti z tech fotek, ze ma kratky nohy?:))
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    TWARR: novnika pro mě :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    HYSTERIA: to sis myslela spatne:))
    JULLIK: pp nebo ne-pp?
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    já myslela, že parson má kratší nožky :)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    TWARR: No chceme parsona, bydlime na horach a ten s kratkyma nozickama by byl chudak...
    TWARR
    TWARR --- ---
    JULLIK: tak to si ale spis rozmysli co chcete, jestli parson russel terriera, nebo jack russel terriera:) vzhledove jsou rozdilni:)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Ahoj nevíte někdo o dobrých webových stránkách kde se kouknout po pejskách, vím, že se to dá vygooglovat, ale raději bych byla kdyby mi někdo poradil (kdo stím má nějaké zkušenosti). Chtěli bychom si pořídit jacka parsona russela. Děkuju
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Trpaslíci na čajfestu:-)

NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,cena kotcu co inzeruju nize klesa na polovinu, az ctvrtinu....1000kc za kus
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    KYTICKA: taky dela "zabaka", tak to bude JRT jak se patri:)) tahle pozice je neodmyslitelnou soucasti Fikovo ranni rozcvicky:)
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    KYTICKA: Doplním :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam