• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: já bych si jí vzal ale už takhle mám doma Frankieho a přítelčinýho Rustyho a to je na dva plus jedna až moc :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Nemuze ji nekdo vzit aspon do depozitu, je od mnozitelky:(

Daruji fenku Jack Russel Terier - Česká republika, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/8887317/Daruji-fenku-Jack-Russel-Terier.php

HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    muj nový hafan jmenuje se ZARA! je to fenečka:)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Srazík v herolticích:)

IF_
    IF_ --- ---
    LUCIIE: Chce to naučit přivolání, to znamená psa držet na stopovačce a tu postupně stříhat. Přivolávat za pomocí hračky či pamlsků, když se nepovede, stopku přišlápnout. Zkracovat/střihat to hcce pomalu a opatrně. Mně se nejvíc osvědčila klasická prádelní šňůra.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    LUCIIE: jsem přechválil... doteď byl v pohodě a nezdrhal ale teď poslední tejden je k neudržení, zdrhá za feneškama, zdrhá za kymkoli koho zná i když by neměl zdrhá prostě pořád hyperaktivka prostě šílená :) a to jsem si řikal že když máme teď doma psy dva (10ti měsíčního ovčáka kříženýho se stafordem a Frankieho) mohli by na sebe mít pozitivní vliv :D no zdání klame :D nejhorší je že ten ovčák je přítelkyně a poslouchá mě víc než frankie, ale naopak to funguje stejně :D :D :D
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    KEJKA:
    _DUX_X_:
    týýjo.. nezkoušela.. zkusiim..!! klesika piškoty.. ! to miluje.. tak nezdrhání zdar:) a dík
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    LUCIIE: Frankie třeba taky občas trošku zdrhá, ale ještě se nestalo že by nepřišel zpátky ke mě:) pochopitelně když ví že máš v kapse něco co mu voní nebo má rád příjde dřív :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    LUCIIE: zkoušela jsi dobroty v kapse? můj Kámo si mě hlídal od prvního dne, pořád za mnou chodil - i na záchod :)) byla to láska na první očuchání :) až pak v pubertě ho vzaly choutky utíkat, ale co se ztratil prvně na dýl jak hodinu, dal si sám za vyučenou, nemusela jsem ho nijak trestat, byl rád, "že jsem se mu vrátila"...
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    Ahoj.. nemáte tip jak naučit Jacka bez vodítka aby mi hned nezdrhnul.. ??
    IF_
    IF_ --- ---
    CAVALIER: To je krasavice!
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    CAVALIER: :) modelka :)
    CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    portréty mojí Shiry

SUMMER
    SUMMER --- ---
    :D to my se takhle učíme

_DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    Takhle si doma Frankie koží když ho uspim drbánim na bříšku :)

2011-05-16_20-07-32_191.jpg (600175 B)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    SUMMER: už ho mám taky a pravda je že je to opravdu dobrá věcička
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    furminátor opravdu zabírá :D mám odzkoušené
    MESTREY
    MESTREY --- ---
    nám Lojza pelichá furt, už jsme se smířili...
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    SATHIK: díky :) dneska pořídim, snad to zabere :) ono už to teď zas tak hrozný neni asi fakt jen měnil štěněcí srst před jarem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam