• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    taky dravec ;)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    kuk ;)

Kámo
    IF_
    IF_ --- ---
    Krmení divoké zvířeny:)

IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: arbesak ujde, ale radsi si najdi neco za Prahou, vyjde to mnohem levneji - zalezi taky co potrebujes..
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    někdo doporučení na veterinu v praze?
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    jo a díky za tip s piškotama v kapse.. vodítko již téměř není třeba!!! :]]]]
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    my Jack the ripper:]

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Jak si Shira zjednává pořádek

CAVALIER
    CAVALIER --- ---
    Shira poprvé v Alpách a hned 2x - Dolomity a Švýcarsko očima Jacka

IF_
    IF_ --- ---
    Tak pro všechny, kdo se k nám chcete připojit, registrujte se na modrém foru. http://www.jackrusselterier.info

Pořádáme srazy celostátní i oblastní, třeba pro Pražáky, pardubáky atp., dost lidí je z Moravy, rády přivítáme JRT i PRTíky:) případně jiné pesany. Já jsem Ifík s Moulou pod zařazením hacker fora:))
    EX_TASY
    EX_TASY --- ---
    IF_: ahoj, koukám na ten srazík, to musí být skvěle hyperaktivní výlet :) koná se ta akce nějak pravidelně? Moc ráda bych se se svojí Lily přidala! Děkuji za info..
    IF_
    IF_ --- ---
    CERVENA_JAHODA: Vzala si ji kamaradka co uz ma dva,jela pro ni ze ji veme do depozitu a uz si ji nechala:D dam sem pak fotky.

Az na to ze je vyrozena ,bricho des tak ok,ji vykastrujeme a bude ok.

Ja bych taky chtela 2. Z utulku,ale moji Mouly si asi do ty doby nez sem ji vzala z utulku nikdo nevsimal a ona desne zarli,brala jsem si do depozitu stene z popelnice a ona ho doma kousla:(
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: vi nekdo jak to s ni dopadlo? dik
    IF_
    IF_ --- ---
    Jsem tak vytočená, je to kráva množitelská co na bazoši před dvěma měsíci inzerovala, že bude mít štěňata JRT ve vzácné modré barvě. Jsem jí psala co to je za podvod, že JRT žádnou modrou barvu nemají. A za dva měsíce projíždim bazos.sk a ona jí tam handluje za dva litry. jasně fena je vyrozena tak ji kopne do prdele. Zabít je málo tyhle lidi.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: já bych si jí vzal ale už takhle mám doma Frankieho a přítelčinýho Rustyho a to je na dva plus jedna až moc :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Nemuze ji nekdo vzit aspon do depozitu, je od mnozitelky:(

Daruji fenku Jack Russel Terier - Česká republika, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/8887317/Daruji-fenku-Jack-Russel-Terier.php

HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    muj nový hafan jmenuje se ZARA! je to fenečka:)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Srazík v herolticích:)

IF_
    IF_ --- ---
    LUCIIE: Chce to naučit přivolání, to znamená psa držet na stopovačce a tu postupně stříhat. Přivolávat za pomocí hračky či pamlsků, když se nepovede, stopku přišlápnout. Zkracovat/střihat to hcce pomalu a opatrně. Mně se nejvíc osvědčila klasická prádelní šňůra.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam