• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Ten je nadherny:)

A takze mas ted zajemce nebo to pripadne muzu rozhodit mezi zkusenejsi russelare v nasem JRT klubu?
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Tak tohle je Lucky...

Jinak je musím kluky dneska pochválit, byli vcelku hodný až na pár bobků, proběhlo velikánský vítání a pusinkování :) bude dobrej! teď mi tu nosí kuličku a chce si hrát... asi jsem na něj včera udělala dojem ;))

011.JPG (1483751 B)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: není agresivní, a myslím, že včerejší kousanec do ruky jsem mu okamžitě vysvětlila jako máma - :)) sice třeštil oči, ale vypadalo to, že pochopil... Jinak si myslím, že nepotřebuje víc než pevnější ruku a lásku (je hodně vděčnej za každý pohlazení a projevení náklonnosti) - hlavně trpělivost...
    Uvidím večer, jak si s kolegyní padnou do oka, pak popř. nahodím fotku a dám Ti vědět, jak to budu nebo nebudu dál řešit... příští týden mám kdyžtak dovolenou, tak bych ho zkusila taky trochu naučit aby byl k odběru trochu míň jalovej ;) ale díky moc, určitě se kdyžtak tady ozvu, nebo dám vědět co a jak :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA:
    No to by chtělo, aby si ho vzal někdo kdo má ale dost zkušeností :( Jinak pes pujde do kopru jeste vic:) Já kdyžtak takovýho člověka znám. Mám kamarádku co má depozit pro jrt a napravuje agresivní kousky, zatim se jí to až na jeden případ povedlo. mám se jí zeptat? Nehodíš sem pak foto?
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: no mám ho doma, mám velikánskou chotbu o dvanácti metrech na délku ve tvaru kříže, takže tam je (v tuhle chvíli jsem v práci) sám s mým tříletým russlíkem (snáší se dobře), a relativně to bylo přizpůsobeno mýmu psíkovi, taky aby tam v jeho desolátním věku neměl co ničit, tak to snad bude v poho...

Ale jako fuška to bude, páč jediný čeho jsem za včerejší večer docílila bylo, že se přišel pomazlit, trochu jsem ho uklidnila a spal mě u nohou v posteli... Je evidentní, že byl omylem vybrán místo králíka/křečka/morčete popř. kočky, protože ročního psa jsem až takhle jalovýho fakt ještě neviděla...
    IF_: díky... možná už se mi povedlo domluvit mu nový domov, uvidím večer - i s tím, že jsou upozorněni na to, že je fakt jalovej..
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Jinak to teda bude fuška, drzim palce...
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: A kde ho mas, v bytě? To je hrozny, co jsou lide schopni s temi psy udelat. Co zkusit ze zacatku nejakou vetsi klec?
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KEJKA: tak během jednoho dne je mi naprosto jasný, proč se ho majitelka zbavuje... je sice milej a krásnej, ale naprosto bez jakýhokoliv znaku aspoň nějaký výchovy, neposlouchá - nereaguje, není rád sám, neví do čeho/koho se nekouše, čůrá kadí všude... bude to fuška :)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    ahoj

beru ročního Russlika do depozitu, nechám si ho minimálně týden (jestli si to majitelka ještě nerozmyslí) ale dle infa je to pejsek, který je v pubertě, takže ničí a doma sám pláče... během týdne až ho trochu poznám, nahodím foto a víc infa pro případného zájemce. Snad se tomu mýmu povede mladýho trochu vychovat ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    BUBL23PD: Jé, napiš o nich něco víc, hodim to k nám na forum:)
    BUBL23PD
    BUBL23PD --- ---
    mame krasne stenatka k odberu , rodice puv z usa http://bubl23pd.rajce.idnes.cz/stenata_2011nove/
    kdo byste meli pripadne zajem nebo vite o nekom kdo by chtel stenatko napiste:)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    PAJUSAK: musela jsem dát pryč labradorku, když jí byly dva roky narodilo se nám mimčo - tak neskutečně žárlila od první chvíle, že po půl roce přemlouvání k žrádlu a hlídání vyceněných zubů jsem to vzdala a věnovala jí hodným lidem se zahradou - vořvala jsem to teda patřičně, ale myslím, že jsem moc na výběr něměla....
    teď co mám třetím rokem tohohle milujícího pošuka, co za mnou chodil všude aniž bych ho musela volat, bych se ho už taky nevzdala - je to mý další děcko, není to jen pes, co ho má člověk rád - neumím si představit to, že přijdu domu a nikdo by mi neskákal až k obličeji radostí, přijde se pomazlit, když vidí že mi není nejlíp... atd.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    IF_: doufejme, že to tak má většina pejskařů :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Pro me predstava prijit o sveho psa je jedna z nejhorsich veci,kterou si dOkazu vubec predstavit:(
    KVIDULE
    KVIDULE --- ---
    Ještě jednou děkuji za šíření. Souhlasím s Kromanonem - mám taky 5ti letého haváka a je to moe všechno, není to JRT, takže se sem k vám nehodíme :)
    mmjn - máte tu moc pěkný fotky mazlíků :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: njn, lip nezapozovala mrcha :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    hehe :)) škoda že ty zuby z hračky nemá kousek posunutý - jinak moc hezký foto
    IF_
    IF_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam