• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: no já nevím - my tedy nemáme JRT, ale je to taky ještě mlaďoch a průzkumník, věnujeme se mu hodně (procházky, učení, hry) a jsme s ním prakticky celé dny doma...a měl taky období, kdy doma okousával všechno, od rohů zdi po nohy stoliček až po čmajznutý televizní ovladač.
    A taky nebyl bit, já to neuznávám.
    HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    IF_: byla přes den sama doma když jsem byl v práci stěstí že má svuj pelech a mužu jí zavřít do jedné mistnosti nechat ji k dispocizy celý byt tak jej nepoznám:/ s mlátit jí nebudu...!
    IF_
    IF_ --- ---
    HONZ1N: Ty veee, tohle by můj pes udělal jen jednou:/
    HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    a moc nám chutná bych to střevo někdy fakt nejradši plesknul:D

HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    poslední dobou nám chutná nábytek:D

PEPEEE
    PEPEEE --- ---
    z frýdku-místku, chovatelovo jméno mi teď vypadlo, můžu zjistit
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPEEE: Odkud jí máte:)?
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    PEPEEE: jejej, ta je nádherná!!
    PEPEEE
    PEPEEE --- ---
    seznamte se s Eliškou, ráda by do klubu :-)

HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    takhle spolu hekujem:D pohodová neděle:)

BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: že se nestydíš, takhle vykořisťovat psa!! Dodržuješ vůbec přestávky na odpočinek??! určitě ne:-)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak odlehcime... Prace na pc vycerpava:))
    390568 2157215101530 1581067629 31572674 1744671944 n
    IF_
    IF_ --- ---
    No ono uz to mnozeni JRT prave nevynasi..ach jo porad se na ni musim divat:/

Pani jak jsem nasla nemnozi jen jrt ale vic plemen. Ach jo.
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: asi tak nějak :(
    IF_: jáj, pověsila bych jí za laple do průvanu kravku ,':(
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: Nakopání je ta nejmírnější varianta, která mě napadá jako odpověď:-(
    Hrozné je, že si v tom množení a následném prodávání psů (postižených nevhodnými podmínkami chovu) našli někteří lidé kšeft:-(
    Já ani nedokážu dost dobře vyjádřit, jak mě tohle hrozně štve, a jaký pocit bezmoci při myšlence na ta nešťastná stvoření mám.
    IF_
    IF_ --- ---
    BLUDICKA: Jsem pani psala ze bych mozna mela zajem a vite co odepsala?

A o ktereho psa mate zajem,ja jich prodavam vic:/
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: já taky:-((
    IF_
    IF_ --- ---
    já bych některý lidi zavřela do toho kotce fakt jako...

Jack russell terier - Karviná, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12916406/Jack-russell-terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    JRT je tak neskutečně aktivní a učenlivý pracant, že je mi fakt líto psů, který mají majitele co s nima nic nedělaj. Moula kdyby mohla, tak při výcviku nebo tréninku agility slintá, jak jí to baví. No a když takového psa necháte ladem... co z toho může asi být:(
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: :) pravda... asi proto ho taky máme ;)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    KEJKA: no, to se mému špringrovi líbí taky, když může něco čmajznout a pak si s tím pohrát:-)
    Ale když je pes v prostředí, kde je milován a dostává to, co potřebuje (nejen po stránce fyzické, ale hlavně psychicky nebo spíše sociálně), tak nemá důvod být stresován a proto je hodný...Temperament k teriérům patří, nakonec to je na nich tak okouzlující:-)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    BLUDICKA: když si vzpomenu, tak ten náš jeden čas akorát kuchal mý dceři hračky - hrozně ho to bavilo :)) ale toho breku vždycky potom, kdy se zjistilo, že je něco vykuchaný přes očíčko, nebo čumáček, ale už si zvykli oba, Kámo na to, že má svý hračky a Majda na to, že si to má uklízet...
    Naprosto chápu co píšeš, ale nevzpomínám si, že bychom s ním kdy měli nějaký boj, od malička je hrozně šikovný a hodný, pošuk to ano, ale asi máme dobrý systém, protože doma je fakt hodnej, nosí svý míčky, hopsakoule ale je schopnej si s nima vyhrát i sám....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam