• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    _DUX_X_: Bych ho i tipla, že má PP :(
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: :( je krásnej takovýhle osudy mě vždycky mrzej :(
    IF_
    IF_ --- ---
    Ten je:/

Patrik potrebuje pomoc. Našiel na 31.12.2011 v Podunajských Biskupiciach so šnúrkou od topánok na krku a dodnes nikomu nechýba. Je apatický, nešťastný, nechce už ani chodiť na prechádzky, jednoducho nezvláda pobyt v útulku. Je veľmi dobrý, milý, znáša sa so psíkmi aj deťmi. Má asi 3 roky,kríženec PRT, zdravý, malého vzrastu, jednoducho ideálny bytový psík. Včera si ho chcela rodinka adoptovať, ale chceli veselého psíka, Patrik je žiaľ momentálne veľmi smutný. Potrebuje ísť domov, útulok ho zlomil....
    Patrik je momentálne v útulku SZ na Poliankach

CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    PEANUT:
    parada.... porad si rikam, ze to musi bejt parada mit smecku:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    u nás je žmoulání oušek nejvíc nejlepší ;)

phpIFF1Dc (78656 B)
    IF_
    IF_ --- ---
    Svatá trojice: Bee, Moula a Spike

DSC01881
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Neplusujte a vemte si je :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Ti jsou ukázkoví!!!

Daruji JRT, prodám Třebechovice pod Orebem
    http://psi.sbazar.cz/daruji-jrt-trebechovice-pod-orebem-o6870248.html
    IF_
    IF_ --- ---
    PEANUT: Škoda, že je ta druhá mázlá, jinak epic:D
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: mno řikej si co chceš ale přesně tohle jsem měl minulej tejden během deseti minut po celym bytě :)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    PEANUT: to je vidět!:-)))
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    _DUX_X_: Kámo ne, tohle je z latexu, tak ty mu vydrží vcelku dlouho a má je rád... až na chrochtací prasátko teda... vzhledem k tomu, že uvnitř byla chrochtací trubička a jemu to vadilo, tak prasátko bylo taky asi tak půl hodiny vcelku, a ty hračky z tvrdšího plastu taky nevydrží, ale tyhle měkký plněný vatou jo :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: hehe tyhlety kuřata má Frankie dycky na pět minut :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    dej to sem! to je moje!!! :))
    HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    a následné vysušení:)

Video006.3gp (378518 B)
    HONZ1N
    HONZ1N --- ---
    očista:)

Video000.3gp (1492350 B)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: To je samozřejmě pravda, z toho je pes opravdu moc nešťastný a jako trest je to nejcitelnější...
    IF_
    IF_ --- ---
    BLUDICKA: Hele můj nejoblíbenější trest když zlobí je psa vykázat do pelechu chodby na místo, že nesmí být třeba hodinu se "smečkou", to myslim trpí víc než kdyby byl bit:))
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: tak to jo, to jsem Tě jen nepochopila.
    Jistě, pes potřebuje ke svému spokojenému životu i disciplínu, tedy spíše autoritu, aby věděl, že se o smečku někdo dobře stará:-)
    Naštěstí jsem neměla nikdy psa, kterého bych nemohla nechat v bytě samotného - odchodu z bytu předchází takový krátký projev, jak má dát na všechno pozor a má to pořádně ohlídat. Ale to je samozřejmě souběhem všech možných okolností včetně vrozených vlastností psa.
    IF_
    IF_ --- ---
    BLUDICKA: Kdy jsem mluvila o bití? Jsou i jiné metody jak psa trestat a bití je rozhodně jedna z nejméně účinných.

Je rozdíl, když něco nárazově ničí štěně a mezi tím, když už něco systematicky dospělý pes a je to tak daleko, že ho nemůžeš nechat volně po bytě. Ale samozřejmě je to individuální, zažila jsem příklady hyperaktivních psů u niž nezabíralo už nic a jediným řešením v nepřítomnosti jak začít s uklidňováním musela být klec :(
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    IF_: no já nevím - my tedy nemáme JRT, ale je to taky ještě mlaďoch a průzkumník, věnujeme se mu hodně (procházky, učení, hry) a jsme s ním prakticky celé dny doma...a měl taky období, kdy doma okousával všechno, od rohů zdi po nohy stoliček až po čmajznutý televizní ovladač.
    A taky nebyl bit, já to neuznávám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam