• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak mám zase pár nových fotek Žolíka :) Už má přes kilo, a snad za těch 19 dní už bude doma...

TWARR
    TWARR --- ---
    krasnej retez a pekna granulovana podestylka
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: prej "hloupejsiho"! aha... tak ja bych mela tip kdo je hloupej. demence.
    IF_
    IF_ --- ---
    No to je zase inzerát...

Jack Russel Teriér - Nitra, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/14483925/Jack-Russel-Terier.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Ano dalsi podvod jsou granule dle velikosti plemen:/

V granularskych dietach se nevyznam, vim ze se o nich nekolikrat rozepisovala id Camella. Ale nejlip tohle konzultovat s vetem, ale ne s tim co ti doporuci Eukanubu:///
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: jo a zapomněla jsem se zmínit,že má 1,5 roku,takže je dost mladá a pohyb má na poli a loukách za Prahou,nehledě na to že jsou na zahradě a oba a tři hodiny procházky,nebo spíše zdrahaček a honění zajíců jim oběma stačí. :-)))
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: to máme nařízeno od veterináře,je kastrovaná a opravdu je potřeba,aby shodila 5 kilo. Bohužel,veterinář mi řekl,že Eukanuba je v poho, takže to došlo až tak daleko. Ještě ke všemu máme granule pro malé a střední plemena,takže žerou v podstatě to samé. Chci jim dát to co potřebují,ale nechci už naletět na reklamu. :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: A ty máš teda problém s váhou u obou? tak vyměň granule a uvidíš, třeba to pomůže bez diety... případně o něco snížit krmnou dávku.
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: takže bys dala granule na redukci hmotnosti?
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: Přece nezáleží na tom, zda je fena kastrovaná nebo ne, to je jen reklamní tah stejně jako granule určená pro konkrétní plemena.
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    ještě otázečku,prosím.....návrh na granule pro kastrované feny, budu muset odstoupit od Eucanuby i u feny,ta srst je hrozná i u ní. děkuji
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    Díky moc všem....zkusím tu Acanu a uvidím co dál :-))
    TWARR
    TWARR --- ---
    co se tyce krmiva tak osobne (se budu opakovat) spatny zkusenosti s prasecim royal caninem a i eukanubou, vyborny s acanou, orijenem a ted i dobry s bento kronen-em
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    ELISHEVA: já jsem spokojená s k9 a i s Britem
    TWARR
    TWARR --- ---
    ten steneci tetris proste nema chybu ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    MATHEA: Jo tak ja to nepochopila :D Tak to se omlouvam. Jo Eukanuba nepatri k tem moc dobrejm, hlavne ta co se tu prodava se dela v Polsku (aspon driv to tam bylo) a odtamtu d grancle obvykle jsou min kvalitni nez kdyz se vyrabi "na zapade" i kdyz je to stejna znacka.

A celej ten prispevek jsem popletla, misto Eukanuba mela byt Acana, psala jsem to na bruslich na pivu :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IF_: Si teda myslim, ze jrt je pes a fena je krizenec. A pak si tkay myslim, ze zrovna Eukanuba je hroznej shit:)

ELISHEVA: Orijen, Platinum, Acana, napr..
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISHEVA: No osm je na fenu fakt hodne a o deseti nemluvim:O

Jinak z granuli za me Eukanuba ci Orijen, pokud jsi si jista ze ta srst neni nejaka alergie!?

Ale na srst se mi nejvic zatim osvedcila klasicka strava respektive Barf..
    ELISHEVA
    ELISHEVA --- ---
    IF_: Za prve: Eukanuba Adult Weight Control Za druhé: Jacka Russel Teriera, Za třetí: tři roky v únoru, váha byla deset teď je osm,je zdraví a má doma fenku křížence,takže se nenudí....neustále si hrají,rvou a běhají spolu...je kastrovaná. přijde mi že po granulich má hodně suchou kůži a tím pádem i srst,třeba by pomohl nějaký olej,nevím....potřebuji mu hlídat váhu. aby netloustl ale sílil. dík
    IF_
    IF_ --- ---
    Za prve cim krmis,za druhe napis co mas za psa, kolik mu je atd..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam