• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak jsem z netu objednala prvni vybavicku pro malýho Žolíka. Co ale nikde nemůžu sehnat je slušně vypadající a funkční vodítko...
    A flexi nechci.
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    IF_: to je ale sviňe!!!:((
    IF_
    IF_ --- ---
    Jack Russel Terier - Opava, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15445429/Jack-Russel-Terier.php

"...Je temperamentní,hodně divoká.Vhodnější spíš ke starším lidem.."

Mě klepne asi:))
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak mi ta omladina pekne roste a tloustne ;))

porad se jen vali na zadech a vrci, to jsem to zase vyhral ;D
    IF_
    IF_ --- ---
    Jrt muzes brat fakt vsude, ale mimina potrebujou rezim kor dokud nejsou ockovana a pak do roka hlidat jen klouby a je to ok. A nejde o lync,jen radu, mne cubu strhl proud na Sazave loni a musela jsem ji lovit a to je to vydra co vydrzi plavat hodinu:)

Ja Moulu treba beru na festak ve Varech a chodi i do kina:D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: :D Tak aspon ze ne do pisku, z mezirameni pujde lip vytahnout:))
    Ale jo jako, voda se psem je super zalezitost, tehdy jsme si to dost uzili a byla prca, cuba byla spokojena.. I kdyz se 2 goldenama uz si to fakt nelajznu, to bychom se koupali vic nez sjizdeli:D A vzdycky, kdyz jsme se prisunili k nejakymu jezu, tak cuba, ktera do ty doby v poklidu lezela/sedela a cucela, si stoupla na vsechny 4 a zacala hrozne vibrovat.. ja mela strach, aby neskocila, takze jsem zahazovala padlo (nastesti jsem se dycky trefila do lode) a chytala psa:D Zadak byl vzdycky takovej polonasranej:D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    MATHEA: Ok, já jen, že při čtení každýho toho komentáře jsem instinktivně začala schovávat hlavu víc a víc mezi ramena :D
    Jinak je tu jedna divočejší řeka, ale na jméno se musim zeptat přítele, protože mě to vždycky vypadne.
    A osobně mám radši olej, protože se na něm dá pádlovat a člověk se "jen neveze" :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: ale tady te nikdo nelyncuje:)) Jen se tu "strhla" debata:D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Dobrá, dobrá, už mě nelinčujte :D Ptala jsem se, protože řešíme, že nám ho bude hlídat máma na chatě, která je nedaleko sázavy a snažíme se skloubit nějaké to pivčo v poříčních občerstvovacích zařízení s tím, že si pro něj pak dojedem, a nebo nám ho přiveze. Tohle byla pochybná třetí varianta a stejně byla zavržena :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Hlavně ani nebude mít očkování, a zrovna tohle prostředí moc vhodný pro neočkovaný neni:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    A to jsem Sazavu s cubou jela kdysi taky a problem to nebyl, ale s malym psim miminem bych se na to proste vykaslala.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AGATA25: Kdyz on je fakt trochu rozdil s sebou vzit odrostlejsi psa a 2,5mesicni nedoockovany stene.
    IF_
    IF_ --- ---
    Která je podle vás v Čechách divočejší:)? Mám něco sjezdíno a pokud o něčem řeknu, že je to olej, tak to je třeba Berounka, ale Sázava teda vážně ne:)

To nic nemění na tom, že štěně do vody nepatří...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: nejdivocejsi teda fakt neni :D ale olej to taky neni, je tam dost jezu. byl to jen orientacni dotaz.
    AGATA25
    AGATA25 --- ---
    No trochu divočejší je jen ten poslední úsek,jinak je to olej,mluvím z vlastní zkušenosti. Česko nemá divoké řeky.Nicméně je to samozřejmě na každém,jestli pejska vezme nebo ne.My jej sebou měli a nebyli jsme jediní,pejsků bylo všude kopa,lodě a kempy plné a rozhodně nelituji.Nebyl jediný okamžik,kdybychom jen na vteřinu zalitovali,že byl s náma,absolutně se mu nemělo co stát.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    AGATA25: Batole možná, ale dvou a půl měsíční štěně bych nebrala ani k bazénu.
    IF_
    IF_ --- ---
    AGATA25: Sázava je olej? To je vtip? Je to nejdivočejší česká řeka.
    AGATA25
    AGATA25 --- ---
    My se s naším mrňousem na Sázavě byli předloni a úplně v pohodě.Naopak Sázava je olej,absolutně nebezpečná není,teda pokud je člověk normální a nedělá na vodě nesmysly( což se nevyplácí ani ve vaně).Zrovna na Sázavu bych vzala i batole.Jen bych doporučila plavací vestičku pro pejska:-)
    IF_
    IF_ --- ---
    Nebobni,ani nahodou,je to nebezpecny i pro dospelaka.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: osobne bych teda malyho spunta fakt na vodu nebrala ani za nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam