• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: osobne bych teda malyho spunta fakt na vodu nebrala ani za nic.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    podotýkám, že pojedem jen sázavu :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Snad už jen 15 dní a Žolík bude doma, co myslíte, můžu vzít dvou apůl měsíční štěně na vodu, samo se záchranou vestou, bez obavy, že mi při možném cvaknutí prochladne? S tím, že bude mít stoprocentní péči a na jezech pujde po souši?
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    tak Zara už je zdravá a dokázala se s toho vylízat:))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: Ziggy je jasnej :D :D :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Mě to neříkej, já doufám, že majitel dostane rozum a zpřehlední to třeba na Ziggy
    IF_
    IF_ --- ---
    Jrt jsou proste nejlepsi psi:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: no je to můj miláček... :) a Habib je v arabštině totéž, líbilo se mi to :)
    _DUX_X_: Kámo bylo asi výraznější, ale slyší na oboje... a je fakt, že když je mi nejhůř, tak je nejlepší kámoš právě on :) má to od chvíle co se nepustil hned první den mý nohy, kamkoliv jsem šla - vůbec jsem ho nemusela učit následovat mě, vždycky byl tak dvě packy za mnou
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: hh i muj pes ačkoli je Frankie slyší na Kámo :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: ah so
    ja ziju v jinym svete, obcas jsou ty konfrontace s realem bolestivy ... ne jak v tomhle pripade ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Habib je skvělý, jaks na to přišla :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    jj taky to tak mám.... můj pes se jmenuje Habib a volám na něj Kámo :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Já měla prvního psa a říkala jsem mu Satan a vždycky když jsme na něj křičela na ulici to byla sranda :D
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Siegfried? Nezni to pro psa moc složitě:)?
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    AMAZONKAAA: Můj se jmenuje Chucky a volám na něj Pašíku :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: Chtěla jsem jen říct, že když už takové jméno dostane, tak krom "prdelky, bobana, trubky, miláčka a broučka" to prostě bude Žolík, nedala bych mu jméno, který by mi bylo blbý řvát na chodníku. Jeho bratříček bude třeba Siegfried... A to už je jinej šálek čaje :D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    IF_: krev ve stolici spíš né? pije ale nežere nemá asi vubec chť jíst a je strasně pohublá:(
    IF_
    IF_ --- ---
    BLOODANDSOIL: Tak to s tim asi spuvisi. Hlavne sleduj zda nema v krvi stolici a pije,nekrmit a pak dietu.Pripadne zmerit teplotu.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslela jsem to tak ze vetsina lidi ma pro sveho psa mraky zkomolenin,ten muj slysi tak na 20 verzi:D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz co mohlo zpusobit že muj pes ma už druhý den prujem a zvrací je clkově skleslá a má zřejmě křeče v břiše :( jsem z toho na nervy páč muj minulý pes umřel na trávící system:( daval sem jí k jídlu vařené kosti vepřové kde bylo spousty masa ale asi jsem jí to nedal dostatečně vychladit a je možné že to sežrala ješte horké muže to mít co dočinění s jejímy problemy? nebo to je spíš tím že sežrala něco venku? je to JRT křžená s kratkosrstým terieérem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam