• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Krokodyl rulezz..
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: ja ti nerikam zahod to a porid si hacky, to ne .) jen mam blby zkusenosti s tema ostatnima vyrobkama, protoze jsem asi motoricky chromej ;D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: dik za typ, vidim to prvne a myslim si, ze klistat krokodylem jsem uz vytahala dost, tak to nejdriv zkusim, bude leto a prilezitosti urcite bude dost :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: todle je vyborny, mam s tim zkusenosti jak u gordonu, tak jacku a vzdycky cajk :)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: Kleště byli v akci, a hodit se jednou budou určitě a ten krokodýl na klíšťata jsme sice používali vždycky kokový, ale nemohla jsem ho sehnat, tak zkusim a uvidím. Za ty prachy mi nebude líto ho vyhodit. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    lolec, ty kleste budou jeste dlouho cekat na pouziti imho ;) btw ta klesticko-pinzeta na kliste je uplne na hovno (dle myho), nejlip se mi osvedcily hacky (dvakrat zatocis a hajzl je venku), ale to uvidis
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak dneska přišla první část výbavy. Druhá se objedná až to bude aktualní a zase budou fufníky.
    V pondělí si pro Žolíka konečně jedeme! :)

_DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: docela macek :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Ach jo ta je tak hezká...

JACK RUSSELL TERIÉR - Missinka hledá domov - Kolín, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15591189/JACK-RUSSELL-TERIER-Missinka-hleda-domov.php
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Já budu ráda, když to půjde bez problému vykydnout do mističky, psovi to neuškodí a bude mu to šmakovat.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsou i kvalitní granule, třeba Acana, Orijen, Earthborn Holistic a další... konzervy také najdeš kvalitní, já občas beru Gran Carno, ale za obě varianty si připlatíš. Nebo pak krmit normální stravou, což třeba praktikuju já. Záleží na tom co si vybereš a zda bys měla chuť normální stravou krmit, je to časově náročnější.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: hm, jaktak na to koukám, není lepší krmit masovými konzervami?
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Ječmen a kukuřice nejsou potrava vhodná pro psa, takže za mě ne....

A jak mám rozumět tomu, že uváděj 20% drůbežího masa a vzápětí uváděj podíl masa - resp. bílkovin živočišného původu 50% a za tim je minimálně 72% - rozumí tomu někdo :O?

Složení:
    drůbeží maso (min. 20%), ječmen, kukuřice, masová moučka drůbeží, živočišný tuk, rýže, masová moučka, dužnina z cukrové řepy (zbavená cukru), masový hydrolyzát, rybí moučka, lněné semínko, škvarky (sušené), kvasnice (sušené), rybí olej, chlorid sodný, chlorid draselný, moučka z masa mušlí (min. 0,1%), prášek z čekanky
    Podíl masa, resp. podíl bílkovin živočišného původu min. 50% v sušině, podíl bílkovin živočišného původu (min.72%).
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/bosch/stenata/122540 je prý rozkrmený tímhle. Je to dobré? Případně dá se to sehnat jinde než z netu?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak ja krmim masem od Axy plus prilohy (vsemozne) plus obcas roboran,pangamin a nejake bylinky.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Koukám, že vodítko bude ten nejmenší problém v porovnání s kvalitním krmivem, který mi úplně nevysosá pěněženku. Přečetla jsem si dost článku o všelijakých nutričních hodnotách o tom, dle čeho vybrat, ale nejsem z toho příliš moudrá, vzhledem k tomu, že tyhle věci nesleduju u sebe natož u psa... A v naší rodině se psi krmili tím, co zrovna bylo a všichni jsou a byli zdraví.

Tak mi poraďte, co mám vybrat do začátku. Díkes.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak jsem z netu objednala prvni vybavicku pro malýho Žolíka. Co ale nikde nemůžu sehnat je slušně vypadající a funkční vodítko...
    A flexi nechci.
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    IF_: to je ale sviňe!!!:((
    IF_
    IF_ --- ---
    Jack Russel Terier - Opava, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15445429/Jack-Russel-Terier.php

"...Je temperamentní,hodně divoká.Vhodnější spíš ke starším lidem.."

Mě klepne asi:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam