• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    IF_
    IF_ --- ---
    Parta hic!

AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Miláček davů na včerejším Zombiewalku, omlouvám se za velikost.

BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    Video004.3gp (1436630 B)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jack russel terier - Trnava, predám
    http://zvierata.bazos.sk/inzerat/14951498/Jack-russel-terier.php

Styry kusy!
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    potřebujeme najít nový domov, jelikož nám kamarád těď na poslední chvili odřekl.... jsem kříženec parssnon russla teriera a jsou mi 2 měsíce .... když tak pište do pošty nebo volejte 724 890 801...

IF_
    IF_ --- ---
    Jee copak je to za krasavce?
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    tak uz mame konecne noveho hlidace nasi samoty u lesa:)
    Photobucket
    Photobucket
    Photobucket

a dneska jsme se i opalovali :)
    Photobucket
    TWARR
    TWARR --- ---
    a stale rostou ;) jeste mesic ;)
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak my se jdem pochlubit, jak jsme krásný :) Dneska se mu povedlo kakat i čurat hezky venku a dokonce i to voditko celkem snasel :) Máme radost a dmeme se pýchou :)

BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    TWARR: a to je co? :O
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: To je nanic, na kámen jedině morkové kosti nebo mechanické odstraňování a navíc na mlíčáky je to úplně zbytečný...
    TWARR
    TWARR --- ---
    jo pouziva se treba jakejsi bazmek, drcena morska rasa, je to drahy relativne. ale u nas to zadnej efekt po 4mesicnim uzivani nemelo.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: no krmili ho granulema, a ja v tom uspesne pokracuju, poridila jsem mu takovou denta hracku, ale na tu je jeste moc malej. Nekde jsem cetla, ze existuje nejaky posyp na granule, ze mu to cisti zoubky a dech, ale uz nevim kde a jestli to fakt funguje.

IF_
    IF_ --- ---
    No mne treba psi po granulich smrdej teda:) i mOje po mase ale to za chvili vysumi vetsinou:) cim teda krmis?

Btw to si uzijes pri prezubeni,to je teprv oder...
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Jo, a co mám dělat, aby mu tak strašně nesmrdělo z tlamičky? Když mě de olízat, je to jak kanál :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: to natruc urcite neni, kdyby bylo, tak se pak se mnou doma vubec nebavi :)
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    IF_: už jsem taky vypozoroval za ten rok že líná vždycky v určitym období (víc) :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    Zklamu vas na srst pomaha fakt jen ten furminator..da se pridat do stravy treba zinek,ale ted je proste obdobi kdy linaj.

Ad obojek: ty stenata to fakt nedelaji natruc,ale protoze je jim to neprijemne,jak bylo psano,chce to nejlepe zvykat pomalu doma. Spousta lidi to taky resi ksirama,ja jsem docela odporce protoze s nima se nenauci netahat na voditku.
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    TWARR: to jsem chtěl přesně napsat předtim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam